Novensys, unul dintre cei mai importanți integratori din piața românească de IT&C, și-a consolidat poziția de lider AutoID și în 2013  obținând conform estimărilor proprii cea mai mare cotă de piață de din piața de produse și servicii Motorola din România.

Novensys a obţinut de asemenea şi titulatura de Motorola Industrial Mobile Computing Elite Specialist care reprezintă cel mai înalt nivel de parteneriat cu specializări și în tehnologii Advanced Data Capture, Mobile Computing, RFID și Wireless & Security Networks. Parteneriatul cu Motorola a însemnat încă de la început pentru clienții noștri tranzacții corect procesate în teren, erori eliminate din depozite prin scanări precise, magazine de distribuție profitabile prin eficientizarea stocurilor de marfă, controlul strict al costurilor în lanțurile de distribuție, facturi corecte în fiecare lună la client prin transmiterea exactă a datelor de facturare, managementul mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar, toate acestea posibile cu echipamentele de ultimă generație de la Motorola Solutions îmbinate cu soluțiile la cheie oferite de Novensys.

Tehnologiile Motorola împreună cu soluțiile proprii Novensys for Warehouse, Novensys for Assets, Novensys for Meter Reading, soluțiile de curierat și de field service dar și cu soluțiile de gestiune a resurselor întreprinderii: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX prin extinderea operațiunilor clasice de birou în teren (service, vânzări, facturare și încasare în teren) cresc productivitatea și eficiența angajaților și asigură vizibilitate și acces la informații.

Novensys este un furnizor de soluții end-to-end, îmbinând în mod natural consultanța, dezvoltarea și implementarea de soluții software cu echipamentele hardware premium, preluate de la cei mai importanți producători la nivel internațional. De aceea, strategia Novensys pentru anul 2014 pune mare accent pe soluțiile de mobilitate de la Motorola. În contextul actual infrastructura IT mobilă a devenit indispensabilă pentru buna funcționare a oricărei companii indiferent de dimensiunile sale și modernizarea acestora cu echipamentele Motorola este un proces care va aduce avantaje competitive majore” a declarat Cezar Golumbeanu, CEO and President of the Board în cadrul Novensys.