După nouă ani în calitate de co-expozant, Konica Minolta va fi din nou prezentă cu un stand propriu la CeBIT 2015, cel mai important târg internațional din domeniul IT&C.

După relansarea de succes din 2014, semnalele referitoare la următoare ediție a CeBIT sunt din nou favorabile, simțindu-se o evoluție pozitivă clară, mai ales în zona de soluții pentru managementul de conținut. Standul Konica Minolta va fi amplasat în zona Hall 3, care va fi axată în principal pe „ECM, Input/Output Solutions“. Vizitatorii vor primi consultanță de specialitate și vor avea oportunitatea să își formeze o imagine de ansamblu cu privire la soluțiile eficiente și securizate de management al documentelor și al imprimării.

Ikuo Nakagawa, Președinte al Konica Minolta Business Solutions Europa: “Decizia cu privire la CeBIT este o consecință logică a evoluției companiei noastre din ultimii ani. Konica Minolta a trecut printr-o perioadă de schimbări, inovație și creștere și se află la mijlocul unui proces de transformare care este descris în planul de afaceri pe termen mediu, ‘TRANSFORM 2016’. Ne aflăm acum în proces de diversificare a expertizei noastre de companie IT pe o arie și mai largă. Întrucât directorii din IT și Chief Information Officers reprezintă grupul nostru țintă principal, CeBIT este platforma ideală pentru a intra în dialog cu acești factori de decizie din sectorul IT.”

Pentru CeBIT, prezența puternică a Konica Minolta este un semnal important. Oliver Frese, CeBIT board member of Deutsche Messe AG: “Suntem încântați de prezența Konica Minolta la CeBIT cu un spațiu propriu de mari dimensiuni. Această decizie demonstrează că organizatorii au ales abordarea corectă concentrându-se pe vizitatori profesioniști. Zona de soluții pentru managementul de conținut a crescut din punct de vedere calitativ prin prezența Konica Minolta.”

Ca furnizor de servicii în mediul B2B, Konica Minolta este un lider global în consultanță, implementare și management al soluțiilor de imprimare și de documente, atât în zona IT cât și în cea de producție digitală. Compania include, de asemenea, segmentul de imprimare industrială inkjet, producția de aparate de măsurare pentru aplicații din industrie și din ingineria medicală, producția de straturi TAC pentru industria producătoare de ecrane LCD precum și segmentul OLED care se află în plină creștere.

Ikuo Nakagawa continuă: “Konica Minolta Business Solutions Europa este un furnizor important în domeniul Managed Print Services (MPS), cu un record remarcabil: aproape 3.500 dintre clienții noștri din Europa sunt clienți de Servicii Optimizate de Printare (OPS), acesta fiind conceptul de MPS al Konica Minolta.”

Johannes Bischof, Președinte Konica Minolta Business Solutions Germania: “În esență, participarea nostră la CeBIT, cel mai mare târg internațional de IT, este o decizie firească pentru noi. Mai mult, vom fi prezenți cu un stand mare, de 260 de metri pătrați, aflat în Hall 3, zona care reflectă domeniile noastre de excelență, fiind axată pe tematica soluțiilor MPS, Input/Output și Enterprise Content Management. Prin participarea noastră la târguri, dorim să arătăm clienților că suntem acolo pentru ei, în calitate de partener de specialitate în domeniul IT. ”