Novensys, unul dintre cei mai importanți integratori de software din piața românească IT&C, și-s consolidat poziția prin intermediul recunoașterii ca LS Retail Gold Partner 2014, alături de cei mai importanți parteneri ai LS Retail din toată lumea.

Partenerii LS Retail au fost premiați la cea de-a 14 Conferință Anuală LS Retail la Reykjavik, Iceland,  în data de 12 Mai 2014, conferință ce a adunat pentru prima oară într-un singur loc specialiștii LS Retail, Microsoft și cei mai importanți dezvoltatori de soluții terțe construite pe platformă Microsoft. Evenimentul a oferit comunității oportunitatea de a participa la un program excepțional ce a inclus experimentarea celor mai noi inovații de produs LS Retail, networking cu ceilalți parteneri și  accesul la workshop-uri ce au dezvăluit cele mai bune practici de abordare a soluțiilor dedicate retailului.

În fiecare an premiem și recunoaștem partenerii LS Retail din toată lumea pentru performanță excepțională,” spune Magnus Norddahl, CEO, LS Retail. “LS Retail este onorat să premieze încă o dată compania Novensys cu titlul LS Retail Gold Partner 2014 pentru realizările și dedicarea către LS Retail.

Novensys este furnizor de soluții end-to-end, combinând în mod natural cunsultanța, dezvoltarea și implementarea soluțiilori software cu echipamente hardware premium, de la cei mai importanți furnizori globali. Suntem onorați de acordarea titlului LS Retail Gold Partner pentru cunoștințe remarcabile specifice business-ului de Retail cât și pentru livrarea de proiecte de succes. Strategia Novensys a pus întotdeauna accent pe soluțiile de Retail și vom continua să facem acest lucru, mai ales că o mare parte din clienții noștri își deasfășoară activitatea în această industrie. Odată cu această recunoștere ne consolidăm angajamentul de a livra cele mai bune soluții adaptate nevoilor de business ale clienților noștri.”, a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.