LLP Dynamics Romania, parte a XAPT Group, partener important Microsoft, a fost numit LS Retail Gold Partner 2014, alăturandu-se unui grup format din partenerii strategici LS Retail la nivel mondial, cu rezultate bune de vânzări.

“În fiecare an ne recunoaștem și onorăm partenerii LS Retail din întreaga lume pentru performanță exemplară […] LS Retail este onorată să recunoască LLP Dynamics Romania ca şi LS Retail Gold Partner 2014 pentru realizările și devotamentul lor față de soluțiile LS Retail.”, declara Magnus Norddahl, CEO, LS Retail

Titlul a fost recunoscut la cea de-a 14-a întâlnire anuală LS Retail Partner Conference de la Reykjavik, Islanda, ce a avut loc în data de 12 mai 2014. LS Retail Partner Conference este un eveniment premium unde se întâlnesc parteneri, reprezentanţi LS Retail, reprezentanţi Microsoft și furnizori terţiari. “În fiecare an ne recunoaștem și onorăm partenerii LS Retail din întreaga lume pentru performanță exemplară”, a declarat Magnus Norddahl, CEO, LS Retail. “LS Retail este onorată să recunoască LLP Dynamics Romania ca şi LS Retail Gold Partner 2014 pentru realizările și devotamentul lor față de soluțiile LS Retail.”