Pe data de 27 mai, companiile Inspire Group și Axway organizează o zi a porților deschise pentru toți tinerii studenți și absolvenți ai facultăților de Contabilitate și informatică de gestiune, Cibernetică, Automatică și Informatică.

Dacă te potrivești profilului și îți dorești o provocare profesională și o ofertă de angajare pe măsura cunoștintelor și abilităților tale, te invităm marți, 27 mai, să faci cunoștință cu echipa Axway, lider mondial în servicii de B2B și management securizat al transferului de fișiere, să afli totul despre cultura organizațională, structura companiei la nivel intern și internațional, oportunitățile de angajare și avansare în carieră.

Evenimentul se adresează tinerilor profesioniști interesați de una dintre următoarele oportunități de angajare: Software Functional/ Technical  Consultant, Technical Support Engineer, Software (JAVA/ C/ HTML5) Engineer, Software Quality Assurance Engineer, System/Performance Test Engineer. Mai multe detalii legate de cerințele fiecărei poziții în parte, pe BuzzCamp: http://buzzcamp.ro/inscriere-open-doors-axway/.

Evenimentul începe la ora 10:30 și se termină la ora 16:00.

Pentru înscriere, completează formularul aici: http://buzzcamp.ro/inscriere-open-doors-axway/ sau trimite-ne CVul pe adresa jobs@inspiregroup.ro, menționând, în titlul mailului, poziția pentru care aplicați.

Dacă ai experiență de 2-3 ani în domeniu și nu poți ajunge la eveniment, te invităm să ne trimiți CVul pe adresa jobs@inspiregroup.ro iar noi vom fi încântați să te recomandăm direct pentru interviu.

Dacă te motivează un mediu  inovativ, dinamic și competitiv, dacă vrei să lucrezi cu o echipa prietenoasă, dacă îți dorești să ai un traseu profesional solid, într-o companie care investește în tine, atunci e timpul să dai start carierei tale la Axway. Citește poveștile angajaților și convinge-te singur.