Directorul general al companiei INSOFT Development & Consulting este considerat un exemplu de succes pentru managementul din România, performanțele sale în afaceri fiind apreciate la nivel internațional.

“Medalia de aur obținută la categoria Executive of the Year, în cadrul premiilor Best in Biz 2014 EMEA, mă onorează și mă obligă în același timp să continui să depun toate eforturile pentru atingerea excelenței în afaceri. Este o mare reușită atât la nivel personal cât și profesional, care se datorează în primul rând oamenilor valoroși care fac parte din echipa INSOFT.”, declara Cristian Aciubotăriței, CEO INSOFT Development & Consulting

100 de organizații publice și private din peste 25 de țări au concurat în cea de-a treia ediție a competiției anuale Best in Biz Awards EMEA. În urma unui proces complex de selecție bazat pe criterii foarte riguroase, au fost selectate cele mai reprezentative aplicații la nivel european. Pentru meritele deosebite în mediul de afaceri, Cristian Aciubotăriției, CEO INSOFT Development & Consulting a câștigat medalia de aur în categoria “Executive of the Year”, reprezentând cu succes România în cadrul acestor prestigioase premii.

Industria IT este una dintre cele mai dinamice din lume, iar inovația este esențială pentru ca o companie să devină un jucător important pe piață. Cristian Aciubotăriței a fondat INSOFT în anul 2008 cu scopul de a impune pe piață o companie capabilă să devină unul dintre principalii integratori de sisteme IT&C complete, atât la nivelul României cât și la nivel internațional.

Prin activitatea desfășurată, Diectorul General INSOFT a fost principalul „motor” care a condus compania spre performanță și, prin strategia de afaceri adoptată, a creat o organizație capabilă să se adapteze rapid la tendințele și cerințele în schimbare ale pieței. Astfel, el a pus accentul pe construirea unei echipe de înaltă performanță (ce numără în prezent peste 130 de membri) și pe încheierea de parteneriate strategice, care au contribuit la diversificarea gamei de produse și servicii furnizate de companie, conducând la creșterea capacității de a implementa proiecte majore.

Câștigătorii Best in Biz Awards 2014 EMEA au fost selectați pe baza notelor acordate de către 16 jurați cu o mare experiență profesională, ce activează în domeniul mass media (ziare de top, publicații de business, finanțe și tehnologie, precum și companii din domeniul audiovizualului) dintre care menționăm: ARD (Germania), Banking&Finance Magazine (Belgia și Olanda), BBC Radio Leeds (Marea Britanie), Branders (Elveția), Guardian (Marea Britanie), HTmobile (Israel), IAA Magazine (Emiratele Arabe Unite), Irish Independent (Irlanda), Jerusalem Post (Israel), Khaleej Times (Emiratele Arabe Unite), Micro Mart (Marea Britanie), PC Format (Marea Britanie), Tbreak Media (Emiratele Arabe Unite), The Engaging Brand (Marea Britanie) și Xbox Plus (Brazil).