Xerox Romania a lansat patru noi modele de echipamente de imprimare in gama Xerox VersaLink, destinate grupurilor de lucru cu putini utilizatori, dar care au nevoie sa imprime volume mari de documente, intr-un timp scurt. Cele patru produse sunt imprimantele color Xerox VersaLink C500 si C600 si echipamentele multifunctionale de imprimare (MFP) color Xerox VersaLink C505 si C605. Toate echipamentele au incorporata tehnologia ConnectKey®, care ii ajuta pe utilizatori sa economiseasca timp si resurse pretioase.

„Expertii de la Xerox au reproiectat aceste echipamente de la zero, pentru un plus de fiabilitate,” spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox Romania. „Astfel, pe langa beneficiile aduse de tehnologia ConnectKey, echipamentele au un design hardware nou, cu mai putine componente mobile si cu un cap de imprimare Hi-Q LED avansat.”

Toate cele patru echipamente au un ecran tactil color de 7 inch (C505 si C605), respectiv 5 inch (C500 si C600), care imbina tehnologia hardware si capacitatile software pentru a oferi o experienta de utilizare intuitiva. Interfata are un design familiar, asemanator unui smartphone sau unei tablete, care le permite utilizatorilor sa finalizeze chiar si cele mai complexe lucrari in mai putini pasi.

Noile echipamente Xerox VersaLink permit efectuarea sarcinilor de birou mai rapid si mai usor, multumita functiei de salvare a setarilor utilizate frecvent ca presetari in meniu. Mai mult, functia Simple ID permite crearea de profiluri de utilizatori (individuale sau de grup), securizate printr-un ID si o parola si personalizate in functie de nevoile si de sarcinile utilizatorilor.

Principalele caracteristici ale echipamentelor multifunctionale de imprimare Xerox VersaLink C500, C505, C600 si C605 sunt:

  • Imprimare de pana la 1200 x 2400 dpi
  • Imprimare mobila: Apple® AirPrint®, compatibilitate cu Google Cloud Print™, pluginuri Xerox® Print Service si Mopria® Print Service pentru Android™
  • Recunoastere optica a caracterelor (OCR) (C505 si C605)
  • Imprimare securizata, verificare firmware, autentificare la nivel de utilizator si firewall intern
  • Imprimare din/scanare in Google Drive™, Microsoft® OneDrive®, Dropbox™, Microsoft Office 365®, Box®, platforma Xerox® DocuShare® si altele

Disponibilitate si pret

Imprimantele Xerox VersaLink C500 si C600 si MFP-urile Xerox VersaLink C505 si C605 sunt disponibile in Romania prin partenerii autorizati Xerox.