Mobile Distribution, cel mai important distribuitor de servicii prepaid prin puncte de retail, a inclus recent în portofoliul serviciului de încasări facturi „un-doi Centru de plăți” furnizorul cu cel mai mare număr de clienți de pe piața de energie electrică din România, Electrica Furnizare S.A. Astfel, cei aproximativ 3,6 milioane de clienți ai Electrica Furnizare își pot achita facturile prin intermediul celor 7.000 de terminale de plată amplasate în magazinele de proximitate semnalizate „un-doi Centru de plăţi” din întreaga ţară.

 „Parteneriatul cu Electrica Furnizare este foarte important și ne bucurăm că am început această colaborare. Acum, putem facilita plata facturilor de electricitate pentru milioane de români, iar magazinelor partenere le oferim posibilitatea de a-și crește afacerea prin adăugarea unui nou serviciu în portofoliu”, a declarat Călin Chira, Director de Vânzări al Mobile Distribution.

Potrivit reprezentantului Mobile Distribution, serviciul este disponibil în magazinele partenere „un-doi Centru de plăți” din țară, Electrica Furnizare fiind unul dintre cei mai mari furnizori de utilități din România care au ales să le ofere clienților posibilitatea de a plăti facturile simplu și rapid.

„Până în momentul de față am primit reacții pozitive din partea comercianților parteneri, care au observat o creștere a numărului de clienți noi și a traficului din unitățile de vânzare”, a mai spus reprezentantul Mobile Distribution.

Parteneriatul cu Electrica Furnizare consolidează poziția Mobile Distribution pe segmentul plăţilor aferente serviciilor de energie electrică, furnizorul devenind al doilea partener din acest segment pentru care se încasează facturi prin intermediul noului serviciu “un-doi Centru de plăţi”.

„Electrica Furnizare S.A. dezvoltă continuu canale alternative de interacțiune cu toți clienții pentru informare sau comunicare, dar și pentru servicii de plată a facturilor. În acest context, posibilitatea plăţii facturilor și prin serviciul „un-doi Centru de plăţi” – Mobile Distribution aduce clienţilor noștri confort şi timp. De altfel, misiunea asumată de filială este de a furniza energie electrică însoțită de servicii moderne și performante, reprezentând beneficii și valoare pentru clienți”, a declarat Mihai Beu, Director Comercial Electrica Furnizare S.A.

În prezent, prin intermediul serviciului este posibilă plata facturilor pentru telefonie, internet, televiziune, energie electrică și servicii financiare, urmând ca până la finalul acestui an în portofoliul Mobile Distribution să fie incluși și alți furnizori de utilități, precum cei de apă sau gaze naturale.

Reprezentantul Mobile Distribution subliniază că unul dintre obiectivele companiei este ca, prin investițiile planificate, numărul de comercianți parteneri să ajungă la aproximativ 15.000, ceea ce ar reprezenta 18.000 – 20.000 de puncte de vânzare sub brandul „un-doi Centru de plăți”.