Odată cu semnarea de noi parteneriate, numărul încasărilor de facturi prin serviciul un-doi Centru de plăți, lansat în luna septembrie de Mobile Distribution, cel mai important distribuitor de produse prepaid și de soluții de încărcare electronică din România, a crescut cu 205% în noiembrie, față de octombrie. În ultima lună, în portofoliul un-doi Centru de plăți au fost incluși 4 noi furnizori – E.ON, UPC, Vodafone și SEA Complet – facturile acestora putând fi achitate în magazinele comercianților parteneri din întreaga ţară, semnalizate un-doi Centru de plăți.

Din totalul încasărilor din această perioadă, prin intermediul serviciului un-doi Centru de plăți,  55% reprezintă facturi ale furnizorilor de electricitate, 30% telefonie și TV, iar 15% sunt facturi ale furnizorilor de gaz.

„Serviciul este nou pentru partenerii noștri și este firesc ca, de la o lună la alta, să existe un trend ascendent, odată cu popularizarea serviciului printre clienții magazinelor partenere și a creșterii numărului de furnizori de utilități din fiecare zonă. Este foarte important că suntem în grafic cu ceea ne-am propus, iar lucrurile evoluează atât conform așteptărilor noastre cât și ale partenerilor noștri, care deja au înregistrat un flux mai mare de clienți datorită introducerii acestui serviciu”, a spus Călin Chira, Director de Vânzări al Mobile Distribution. .

Potrivit acestuia, valoarea medie a unei facturi încasate prin intermediul serviciului un-doi Centru de plăți este de 90 de lei, estimarea companiei fiind de creștere cu circa 20-25% în perioada lunilor de iarnă.

Mobile Distribution intenționează să mărească atât numărul de furnizori pentru care încasează facturi, cât și numărul de comercianți parteneri de la nivel național, fie că este vorba de magazine de proximitate sau hypermarket-uri și magazine specializate, cu un accent special pe zonele rurale.

Pe lângă plata facturilor, serviciul un-doi Centru de plăți are disponibil serviciul de vânzare vignete, alături de încarcarea electronică a cartelelor PrePaid și – în scurt timp – își va extinde portofoliul de produse preplătite prin adăugarea PaySafeCard.

Pentru perioada următoare, compania vizează completarea portofoliului cu servicii financiare și încasarea de rate credite.

Mai multe informații despre serviciul de plată sau despre ce presupune un eventual parteneriat sunt disponibile pe website-ul www.un-doi.ro.