MindManager permite tuturor să capteze, să organizeze, să planifice și să acționeze pe baza unor idei și informații reflectate într-un mediu vizual intuitiv. Mindjet MindManager vă permite să organizați informațiile într-un singur loc pentru a vedea conexiunile și a putea decide ce este cel mai relevant. Pentru că puteți vedea atât o imagine de ansamblu, precum și detaliile necesare, Mindjet MindManager vă ajută să obțineți rezultatele dorite, să validați cerințele, și să obțineți alinierea la programe și resurse. MindManager oferă claritate, gândire inovatoare și comunicare pentru a îmbunătăți rezultatele de afaceri.

Brainstorming 

Captaţi cel mai bine ideile echipei dumneavoastră în timp real, indiferent unde sunt expuse. Mindjet dispune de un whiteboard virtual care vă permite să transformați procesul obișnuit de brainstoming într-un plan bine organizat utilizând doar funcția drag-and-drop.

Project Planning

Vă ajută să lucrați cu mai multe departamente, echipe din diverse locații evitând pierderile de informații și lipsa de comunicare. Cu Mindjet puteți planifica proiecte în colaborare astfel încât acestea să se materializeze mai repede.

Lucrează cu aplicațiile curente

Mindjet MindManager exportă cu ușurință în formatul cel mai potrivit pentru publicul dumneavoastră: MS Project, PowerPoint, Keynote, Pages.

 

Soluția poate fi testată timp de 30 de zile. Trial-ul de 30 de zile include:

  • Acces complet la toate caracteristicile produsului Mindjet MindManager Desktop pentru Windows sau Mac
  • Utilizarea unei soluții software de top pentru mind mapping pentru a organiza informațiile
  • Caracteristici avansate, cum ar fi brainstorming ghidat, integrarea cu suita Microsoft Office, diagrame Gantt și analiză strategică și calcule financiare.