În urma selecției realizate în lunile iulie-august 2013, Mercador.ro (www.mercador.ro), website-ul românesc cu peste 850.000 de anunțuri generaliste, a ales prSTEPS pentru gestionarea contului de relații publice. Agenția prSTEPS este specializată în comunicarea brand-urilor tehnologice și de eCommerce.

Am ales prSTEPS pentru experiența echipei în comunicarea brand-urilor online și pentru că au arătat, încă de la bun început, o înțelegere corectă și imediată a sectorului în care Mercador.ro activează și a obiectivelor noastre de business. Avem multă încredere în succesul parteneriatului nostru și în energia pe care agenția o va arată în gestionarea comunicării Mercador.ro”, menționează Cristina Gheorghițoiu, Business Manager Mercador.ro.

Cu peste 850.000 de anunțuri, în fiecare lună, aproximativ 350.000 dintre acestea sunt noi, Mercador.ro include o gamă variată de categorii și subcategorii precum imobiliare, auto, electronice și electrocasnice, produse de modă și pentru copii, articole sportive, obiecte pentru casă și grădină și multe altele. Într-o interfață intuitivă și foarte prietenoasă, utilizatorii pot publica anunțuri gratuite, găsind ușor tot ceea ce caută în funcție de nevoi și de localitatea în care se află.

Lansat în 2010, Mercador.ro face parte din cadrul Allegro Group România, alături de Autovit.ro, Fashiondays.ro și Compari.ro.

 “Suntem încântați să fim câștigătorii acestui pitch, Mercador.ro fiind un proiect cu care ne doream de mult timp să lucrăm. Este un cont îndrăzneț, prietenos, ce ne provoacă imaginația și care ne permite să ne autodepășim. Suntem bucuroși și foarte mândri să susținem în mod oficial comunicarea Mercador.ro”, spune Alexandra Dumitru, co-fondator al agenției prSTEPS.

Agenția prSTEPS este fondată de o echipă entuziastă de profesioniști, cu peste 10 ani experiență în construirea și gestionarea imaginii unor companii și personalități de renume din sfera IT și online. Printre clienții prSTEPS se numară: elefant.ro, Entersoft România, Avangate, GECAD NET, GECAD Group, Softelligence și Fundația VentureConnect.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite, puteți consulta website-ul: www.mercador.ro.