TotalSoft, furnizorul nr. 1 de sisteme ERP din România, anunță lansarea soluției Charisma Comerț cu Cereale în cadrul pachetului Charisma for Agriculture, destinat sectorului agricol. Noua soluție furnizează instrumentele necesare gestionării datelor înregistrate de-a lungul întregului flux de activități specifice comerțului cu cereale, de la preluarea din câmp a produselor recoltate, depozitarea și condiționarea acestora și până la vânzarea lor. Acum, orice companie care își desfășoară activitatea în domeniul agricol are la îndemână, prin intermediul pachetului Charisma for Agriculture, un instrument software complet pentru gestionarea unitară a cultivării pământului, creşterii animalelor și comerțului cu cereale.

Charisma Comerț cu Cereale susține companiile în gestionarea eficientă a stocurilor proprii sau aflate în custodie prin captarea și procesarea informațiilor legate de intrările și ieșirile de stoc. Obiectivele soluției sunt reducerea costurilor și maximizarea profitului prin stocarea și comercializarea produselor în cele mai avantajoase condiții de pe piață.

“La doar trei ani de la primul mare proiect realizat pentru un lider din industria agricolă, TotalSoft este indiscutabil cea mai importantă companie românească care a creat soluții software dedicate acestui domeniu. Din punct de vedere tehnic și funcțional, pachetul dezvoltat  de noi răspunde celor mai exigente cerințe, inclusiv de mobilitate, de integrare cu instituțiile statului sau raportări automate către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Datorită unor soluții precum Charisma Solutions for Agriculture, precum și a oamenilor vizionari care conduc companiile din aceasă industrie, agricultura românească va intra într-o nouă epocă” declară Vlad Cristuțiu, Product Management Director, TotalSoft.

Charisma Comerț cu Cereale monitorizează şi administrează eficient stocurile atât în depozite proprii, cât și ale terților (în cazul mărfurilor aflate în custodie), gestionează fluxurile finaciar-contabile aferente contractelor de vânzare/achiziție și urmărește procesul de derulare a contractelor.

Charisma for Agriculture domină piaţa soluţiilor software dedicate agriculturii, cu peste 25% cotă de piaţă, fiind deja adoptată de cei mai mari jucători din industrie, dar şi de un număr mare de companii mici şi mijlocii. Printre jucătorii care utilizează soluția se află Maria Trading, Agricost, Rodbun, Agrobanat, LS&T Financial Group (Agrar Invest) sau Canah Internațional.

Pentru a planifica o demonstraţie gratuită a soluţiei puteţi accesa  adresa: http://www.charisma.ro/demo.