Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca furnizor de solutii complete in segmentul IT, a fost premiata de catre Intel Corporation pentru contributia adusa in educarea clientilor din Romania, in ceea ce priveste utilizarea tehnologiilor de server Intel. Premiul a fost oferit in cadrul CeBIT Hanovra 2012, cel mai mare eveniment mondial dedicat industriei digitale.

Parteneriatul intre Maguay si Intel a demarat in 1998, in acelasi an in care Intel a deschis canalul oficial de distributie in Romania, si este cel mai  important parteneriat al companiei noastre. Astfel, volumul de afaceri a crescut de la an la an, nivelul de  competenta de asemenea, Maguay devenind un brand cu reputatie solida nu doar in Romania ci si in Europa Centrala si de Est. In prezent Maguay detine statutul de Technology Provider Platinum Partner si Intel Server Local Leader.

“Parteneriatul intre Maguay si Intel a demarat in 1998, in acelasi an in care Intel a deschis canalul oficial de distributie in Romania, si este cel mai important parteneriat al companiei noastre. Astfel, volumul de afaceri a crescut de la an la an, nivelul de competenta de asemenea, Maguay devenind un brand cu reputatie solida nu doar in Romania ci si in Europa Centrala si de Est. In prezent Maguay detine statutul de Technology Provider Platinum Partner si Intel Server Local Leader. Acest premiu reprezinta o confirmare a pozitiei de lider al producatorilor regionali de servere marca proprie, bazate pe tehnologie Intel si preocuparea noastra permenenta in educarea pietei romanesti. Serverele Maguay sunt din ce in ce mai cunoscute si mai dorite datorita  raportului excelent pret/ performanta , al „down-time”-ului foarte mic, precum si datorita serviciilor complementare oferite clientilor nostri” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

„Trebuie mentionat ca avem clienti care au avut pana anul trecut in functiune servere Maguay furnizate inca din 1998, a continuat dl. Corvin Pughin.

“Ne bucuram sa avem un partener precum Maguay in piata romaneasca de IT, un partener pe care ne putem baza si care lucreaza impreuna cu noi la educarea consumatorului. Maguay a demonstrat ca poti crea un brand romanesc de succes folosind ultimele tehnologii produse de Intel pentru servere, sisteme portabile si desktop, fara a face rabat la calitatea produselor proprii” a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.