Peste 1.500 de participanți s-au adunat la cea de-a 13-a ediție a TEDxCluj, un eveniment ce a reunit lideri de opinie și creativi sub tema „ALL IN”. Prezentările inspiraționale au abordat teme diferite precum știință, tehnologie, sănătate și design, oferind audienței o gamă variată de perspective și soluții.

Evenimentul a găzduit 13 speakeri, punctul culminant al evenimentului fiind momentul lui Marius Moga, care a captivat publicul cu o prezentare care a explorat intersecția dintre artă și știință în muzică. Acesta a demonstrat cum muzica ne îmbogățește viața culturală și servește ca un instrument de vindecare emoțională și mentală.

Pe de altă parte, Dr. Roxana Mittler-Matica, neurochirurg și inginer, a discutat despre necesitatea unui sistem de sănătate care pune în centru omul, prevenția și longevitatea. Aceasta a vorbit despre speranță și  a oferit soluții concrete pentru a naviga într-o lume în care sănătatea este tot mai mult definită de tehnologie și inovație personalizată.

Profesorul de gastronomie moleculară și biotehnologii alimentare, Dan Vodnar a prezentat o incursiune în lumea gastronomiei moleculare, explicând rolul zahărului în alimentație și efectele sale asupra creierului. A subliniat importanța unei abordări echilibrate în consumul de dulciuri, evidențiind legătura dintre dietă și starea de bine.

Designerul de interior Adela Pârvu a vorbit despre efectul designului interior asupra stării de bine, îndemnând participanții să creeze spații care reflectă valorile și personalitățile lor, mai puțin influența rețelelor de socializare.

Psihiatrul Gabriel Diaconu a abordat un subiect personal, dar totodată universal – Sindromul Impostorului. El a prezentat impactul acestuia asupra oamenilor și a oferit strategii pentru recunoașterea și combaterea acestuia.

Conferințele TEDxCluj înseamnă accesul la perspectivele unor oameni care schimbă cu adevărat domeniile în care profesează și chiar lumea. De 14 ani aducem astfel de specialiști și la Cluj, peste 26.000 de oameni participând pana acum la acest eveniment. Ne pregătim deja pentru edițiile viitoare, cu promisiunea de a aduce și mai multe perspective și soluții la problemele complexe pe care mulți dintre noi le întâmpinăm”, a declarat Tudor Pasc, Project Manager TedxCluj.

Partenerii evenimentului sunt: Accesa, Radio Impuls, Steelcase, Cluj Hub, ATP Motors, RWS, Eximtur, Iulius Mall, Mutanții, Aqua Carpatica, Ursus Cooler, Meron, Bla Shine și Mobexpert.