Primul site de joburi din Romania specializat in domeniul financiar , FinanceProfessionals.ro , anunta o serie de noutati incepand cu luna mai: garantia recrutarii si lansarea serviciilor de screening al aplicatiilor.

“In contextul economic actual, numarul candidatilor activi in cautarea unui job a fost si este in crestere. Angajatorii sunt pe drept cuvant exigenti, iar identificarea noilor colegi potriviti organizatiilor este de cele mai multe ori un proces de durata. In acest context, serviciile noastre sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor, oferindu-le acces la un numar semnificativ de profesionisti exclusiv din domeniul financiar.”, declara Monica Costache, Sales Manager

Garantia recrutarii si serviciile de screening al aplicatiilor aduc in Romania un concept cu totul nou pe piata recrutarii online si vor contribui la cresterea eficientei proiectelor de recrutare , la preturi competitive.

Garantia recrutarii ofera companiilor angajatoare siguranta identificarii candidatilor potriviti. In cazul in care angajatorul nu identifica candidatul potrivit in termen de 30 de zile de la data publicarii anuntului de job, FinanceProfesionals.ro activeaza garantia prin republicarea anuntului pentru inca 30 de zile, fara niciun cost suplimentar pentru angajator.

Serviciile de screening implica analiza preliminara a aplicatiilor de catre consultantii FinanceProfessionals.ro, care au o experienta vasta in ariile de competente din domeniul financiar. Angajatorii vor primi numai acele aplicatii care sunt relevante pentru pozitia publicata.

Independent de lansarea noilor servicii, in perioada 15 Mai – 31 August, preturile pachetelor FinanceProfessionals.ro vor avea caracter promotional, incepand de la 29 euro pentru un anunt standard. “Intr-o piata extrem de competitiva, calitatea este primul factor care face diferenta, obiectivul nostru principal fiind sa continuam sa oferim cele mai bune solutii si resurse pentru clientii nostri, combinand cu succes preturile competitive si calitatea.” a declarat Monica Costache, Sales Manager FinanceProfessionals.ro.

Printre categoriile de locuri de munca promovate pe site se numara pozitii de top management, raportare financiara, controlling, audit financiar, audit intern, consultanta in management, contabilitate, analiza financiara, taxe, evaluari, insolventa, managementul riscului, frauda, bugetare şi planificare, trezorerie, management de proiect şi altele.