Lenovo lansează Lenovo YOGA 900 și YOGA Home 900, două noi PC-uri premium cu sistem de operare Windows 10 concepute pentru mai multă mobilitate la muncă și în timpul liber. Odată cu lansarea modelului YOGA, primul laptop convertibil din lume, Lenovo a schimbat modul în care consumatorii își utilizează PC-urile, propunându-le o combinație de design inovator, funcționalitate și potrivire cu preferințele utilizatorilor. Noul laptop convertibil YOGA 900 este subțire, ușor și mai performant ca oricând, în timp ce noul desktop portabil all-in-one YOGA Home 900 devine și mai versatil, cu sute de noi aplicații pentru educație, divertisment și productivitate.

“De la introducerea categoriei de laptopuri convertibile acum trei ani odată cu lansarea YOGA, știm că oamenilor le plac flexibilitatea și portabilitatea designului nostru multimodal”, a declarat Dilip Bhatia, Vicepreședinte, Worldwide Marketing and User Experience, PC & Enterprise Business Group, Lenovo. “Noile YOGA 900 și YOGA Home 900 nu sunt PC-uri tradiționale. Am studiat nevoile reale ale utilizatorilor pentru ca aceste modele să fie cât mai subțiri și mai ușoare pentru portabilitatea de care au nevoie, crescând în același timp performanța și rafinând balamaua ultraflexibilă în șase puncte de sus specifică YOGA, pentru o rotație și mai facilă care asigură conversia între diferitele moduri de utilizare”.

“Windows 10 a fost creat pentru a-i ajuta pe oameni să facă lucruri mari, iar noile PC-uri YOGA au fost construite pentru a maximiza caracteristicile incredibile ale sistemului de operare, precum Cortana, un asistent personal care te însoțește dispozitiv cu dispozitiv, precum și noul browser absolut fantastic, Microsoft Edge,” a declarat Joe Belfiore, corporate vice president, Operating Systems Group, Microsoft Corp. “Am lucrat îndeaproape în culise cu Lenovo pentru a ne asigura că PC-urile lor valorifică într-adevăr ce e mai bun în Windows 10 și suntem încântați să vedem reacțiile clienților la noile YOGA 900 și YOGA Home 900.”

 

Lenovo YOGA 900_Specificatii tehnice