Astăzi, Toshiba Europe GmbH a anunţat o nouă gamă de laptop-uri pentru uz personal şi pentru afaceri. Specificaţiile acestora reflectă cererea crescândă atât pentru aplicaţii 2D şi 3D pe computerele mobile, cât şi pentru  transfer de date rapid între dispozitive şi de pe Internet. Acest lucru este valabil pentru toate modelele de laptop-uri din seriile Satellite C, Satellite L şi Satellite P, pentru sistemul de gaming Qosmio X870 şi pentru noua serie de laptop-uri Satellite Pro destinate utilizatorilor profesionişti. În plus, Satellite P855 este primul laptop Satellite de la Toshiba care oferă tehnologie 3D fără ochelari, permiţând utilizatorilor să se bucure de filme 3D fără să poarte ochelari dedicaţi 3D. Noua gamă de laptop-uri Toshiba va fi disponibilă în Europa începând cu al doilea trimestru al anului 2012.

Andy Bass, Vice-Preşedinte DS, Vânzări & Marketing Europa: „Noua gamă reprezintă următorul pas în strategia Toshiba de a crea produse inteligente şi diversificate, laptop-uri cu un design atractiv şi cu un raport bun preţ-calitate. Pentru a atinge acest obiectiv, gama Satellite vine acum cu o serie de funcţii avansate, incluzând interfeţe de port de ultimă generaţie şi tehnologii premium 3D, cum ar fi 3D fără ochelari şi conversia 2D – 3D.”

O singură „rețetă” nu se potriveşte tuturor – alegeţi laptop-ul potrivit dintr-o gamă largă

Toshiba a anunţat laptop-uri noi în cadrul a trei dintre seriile Satellite, două serii Satellite Pro şi gama Qosmio. Dimensiunile ecranului variază între 33,8cm (13,3’’) şi 43,9cm (17,3’’) diagonală, acoperind astfel necesităţile utilizatorilor care călătoresc des şi, la cealaltă extremă, nevoile celor care caută un ecran mare sau un înlocuitor pentru sistemul desktop. În mod similar,  consumatorii cu un buget restrâns vor găsi un laptop atractiv şi fiabil la fel de uşor ca şi cei cu aşteptări ambiţioase, cum sunt
entuziaştii jocurilor şi aplicaţiilor multimedia. În sfârşit, utilizatorii care caută un laptop care să iasă în evidenţă, vor fi încântaţi de noile modele din seria Satellite P, cu un design sofisticat şi o carcasă din aluminiu.