WebSoft Solutions anunta astazi lansarea website-ului http://www. JobMonster .ro. Noua platforma de recrutare se adreseaza in principal studentilor si persoanelor care se afla la inceput de cariera, insa si celor cu experienta care doresc sa obtina un venit suplimentar muncind de acasa sau part time. Joburi de acasa, joburi online , part-time, internship sau project-based sunt principalele categorii vizate.

“Ne-am propus sa aducem o inovatie in piata muncii online din Romania, prin dezvoltarea unei platforme de recrutare pentru care flexibilitatea sa fie o experienta atat pentru candidati cat si pentru angajator. ” declara Tiberiu Avramiuc, WebSoft.

JobMonster este primul portal de recrutare din Romania care permite aplicarea direct cu profilul LinkedIn al candidatului. Aceasta facilitate ofera beneficii atat pentru angajator – care va primi acces imediat la recomandarile si interesele canditatului, cat si pentru aplicant, care va salva timpul necesar pentru redactarea unei scrisori de intentie sau a unui CV personalizat. Mai mult decat  atat, JobMonster ofera si o harta interactiva a joburilor disponibile, permitand astfel aplicantilor sa gaseasca locuri de munca doar in anumite zone – de exemplu aproape de casa sau de statiile de metrou.

In acest moment angajatorii beneficiaza GRATUIT de serviciile platformei si chiar daca va fi necesara acoperirea unor cheltuieli mai mari pe viitor, JobMonster promite ca nu va avea rival in piata din acest punct de vedere.

“Pentru ca segmentul target este format din studenti si tineri absolventi, am considerat ca este benefic sa obtinem si sa integram feedback-ul lor in structura portalului. De exemplu, am descoperit ca multi candidati intampina probleme in alcatuirea unui CV clasic, pentru ca acesta se concentreaza exclusiv pe experienta acumulata.  Solutia a fost sa dezvoltam un mecanism care sa permita aplicantului sa evidentieze atat nivelul sau de pregatire cat si portofoliul sau aptitudinile. In plus conectivitatea cu platforma sociala LinkedIn ii pune in valoare conexiunile si referintele primite, ceea ce pentru angajatori poate reprezenta un punct in plus in aprecierea candidatului.”