Konica Minolta anunță lansarea seriei de echipamente multifuncționale color A3 bizhub C227 și C287 cu funcționalități de printare mobilă de ultimă generație, concepută pentru a satisface cerințele de mobilitate ale mediului de business. Noua serie reconfirmă preocuparea continuă a Konica Minolta pentru inovație și pentru eficientizarea mediilor de lucru moderne, în contextul transformării activității de birou și a nevoilor de printare din companii în ultimii ani.

Angajații au nevoie de flexibilitate maximă pentru a putea printa oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv mobil, iar companiile trebuie să asigure cât mai multe opțiuni pentru transmiterea joburilor către echipamentele de printare. Seriile de echipamente multifuncționale color de la Konica Minolta îndeplinesc aceste cerințe prin furnizarea unor funcții moderne, precum accesul WiFi integrat, panouri de operare intuitive și individualizate sau cele mai recente tehnologii de interfață. Noile sisteme bizhub C227 și bizhub C287 sunt dotate cu un panou tactil de 7 inch și au încorporate tehnologile “Near Field Communication” (NFC) pentru dispozitivele Android și Bluetooth Low Energy pentru dispozitivele iOS, prin care utilizatorii conectează automat tabletele sau telefoanele inteligente la echipamentul de printare și beneficiază de confortul funcționalităților touch-to-print sau touch-to-scan.

Julien Azzi, Office Product Manager, Konica Minolta: “Suntem mândri să prezentăm clienților noștri o nouă serie de echipamente multifuncționale color care oferă funcții inteligente pentru simplificarea muncii de birou. Conform mesajului “Giving Shape to Ideas”, Konica Minolta a creat această nouă gamă de echipamente ca răspuns la nevoile clienților noștri.”