Kapsch TrafficCom North America (Kapsch) a fost selectat pentru a prelua mentenanța și dezvoltarea sistemului software de taxare al podului Golden Gate din metropola americană San Francisco. Contractul încheiat cu Golden Gate Bridge, Highway and Transportation District se întinde pe durata a doi ani și acoperă întreg sistemul software de taxare a accesului pentru toate benzile de circulație, fiind un instrument tehnic fundamental pentru colectarea taxelor.

“Mentenanța eficientă a sistemului software de taxare reprezintă un element esențial pentru furnizarea serviciilor de transport pe care se bazează clienții noștri,” a declarat Denis J. Mulligan, District General Manager. “În domeniul sistemelor de colectare a taxelor, Kapsch deține experiența necesară pentru un sistem precum cel al Golden Gate Bridge,” a adăugat Mulligan.

Prin preluarea mentenanței sistemului software de taxare al Golden Gate Bridge, Kapsch își extinde prezența în regiunea vestică a Statelor Unite ale Americii. “Ne bucurăm să putem livra autorităților responsabile un program transparent de mentenanță a sistemului electronic de taxare, program care a fost dezvoltat pe baza expertizei noastre globale,” a spus Chris Murray, președinte și CEO al Kapsch TrafficCom North America. “Colectarea corectă și exactă a taxelor este esențială pentru Golden Gate Bridge, iar compania Kapsch este onorată că a fost aleasă să furnizeze acest serviciu cu caracter critic,” a subliniat Murray.