Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, a mărit portofoliul de format mare prin lansarea imprimantelor Océ PlotWave 340 şi Océ PlotWave 360. Echipamentele sunt menite să ajute clienţii din domeniul tehnic, pe proiecte în cadrul cărora lucrează cu colaboratori externi prin intermediul portalurilor online sau cu ajutorul soluţiilor cloud, şi care au nevoie de o flexibilitate mai mare a sistemelor multifuncţionale.

Océ PlotWave 340 şi Océ PlotWave 360 dispun de noul panou multi-touch Océ ClearConnect, similar cu tehnologiile folosite pe tablete, care permite operatorilor să apropie detaliile sau să urmărească anumite zone specifice atunci când verifică detalii esențiale. Operatorii pot vedea în timp real cum va arăta imprimarea în timpul altor operaţiuni, precum scanare sau copiere, ajutând astfel la evitarea erorilor costisitoare.

Fişierele pot fi adăugate în noile imprimante Océ PlotWave direct din fluxurile de lucru cu soluţii cloud, scanate şi trimise direct către spaţiile de stocare cloud, simplificând procesele de lucru cu colaboratorii ce lucrează de la distanţă. Utilizatorii pot, de asemenea, să imprime fişiere de pe memorii USB sau de pe alte echipamente de reţea.

Cei ce au nevoie să acceseze noile imprimante şi să imprime de pe dispozitive mobile o pot face folosind aplicaţia Océ Publisher Mobile App. Pentru seturi complexe de documente, utilizatorii pot imprima de pe computer prin intermediul Océ Publisher Select.

Océ PlotWave 340 şi Océ PlotWave 360 pot imprima până la şase loturi pe minut, fără a necesita un timp de încălzire, graţie tehnologiei Océ Radiant Fusing. De la click şi până la obţinera documentelor imprimate durează mai puţin de 40 de secunde, comparativ cu patru minute, cât durează în cazul imprimantelor convenţionale. Ambele echipamente dispun de o rezoluţie de imprimare de 600x1200dpi.

Capabilităţile de a efectua concomitent mai multe operaţii permit ca Océ PlotWave 340 şi Océ Plotwave360 să fie folosite, în acelaşi timp, atât pentru imprimare, cât şi pentru copiere sau scanare.

Bart Geraads, Canon Europe Director al grupului TDS-GDS: “Noile imprimante Océ PlotWave oferă utilizatorilor mijloacele necesare pentru a economisi timp şi bani atunci când vine vorba de imprimare, copiere şi scanare de volume mici de documente tehnice. Noile echipamente oferă un nou standard în interacţiunea cu utilizatorii şi integrare cloud, plus calitate şi viteză de imprimare excelente.”