Juniper Networks, impreuna cu distribuitorul local, Clico Romania, au organizat cel mai mare eveniment de tehnica pentru retele, dedicat partenerilor si clientilor de pe piata locala. Evenimentul s-a bucurat de participarea celor mai experimentati tehnicieni Juniper Networks si reprezentanti ai organizatiei locale, iar in cadrul acestuia au fost prezentate cele mai noi tehnologii Juniper Networks dedicate companiilor de orice dimensiune, managerilor IT, personalului tehnic din orice industrie dar si responsabililor de vanzari.

Ecosistemul retelelor a cunoscut noi dimensiuni odata cu dezvoltarea platformelor sociale si modul in care utilizatorii interactioneaza intre ei sau cu resurse virtuale. Tehnicile si solutiile prezentate au oferit o viziune revolutionara asupra modului in care Juniper raspunde dinamicii acestor medii.

“Juniper Day este evenimentul nostru anual dedicat clienților, unde cele mai noi soluții sunt prezentate și expuse publicului,” a spus Michael C. Fritz, Lead Partner Manager CEE. “De asemenea, anunțăm strategia companiei, iar mesajul cel mai important din acest an este acela că avem în plan deschiderea unei reprezentanțe locale în Romania.”

Caracterul tehnic si de vanzari al evenimentului, alaturi de proiectia asupra pietei locale, au oferit noi oportunitati de afaceri tututor partenerilor si clientilor Juniper Networks. Tinta Juniper Day este crearea de beneficii atat pentru clienti cat si pentru parteneri, alaturi de cresterea vizibilitatii.

Juniper Networks asigura echipemente NFR/DEMO pentru parteneri, cu discounturi importante, astfel incat acestia sa poata intelege, explica si in cele din urma vinde solutiile noastre catre utilizatorii finali. Ne străduim să desfășurăm procesul de livrare către client într-un timp cât mai mic prin includerea în stocul curent a celor mai populare echipamente Juniper.