Ești pasionat de IT? Vrei să-ți depășești limitele și să-ți  dezvolți abilitățile practice alături de o echipă de profesioniști? Acum ai această OCAZIE!

Pentru că eXpert One Research , împreună cu Inspire, încep sezonul de vară nu doar cu soare și gânduri de vacanță, dar și cu oportunități de angajare. Participă la Open Doors eXpert One Research, în București pe data de 25 iunie , între orele 10:45-13:30.

Expert One Research este formată dintr-o echipă de experți ai soluțiilor și serviciilor de arhivare electronică, document management, captură de date, dezvoltare software și consultanță IT. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, eXpert One Research și-a conturat imaginea unei firme IT de succes, recunoscută pentru calitatea serviciilor și produselor sale, pentru experiența în implementarea proiectelor și pentru pregătirea, seriozitatea și profesionalismul angajaților săi.

În prezent, compania își deschide porțile pentru tinerii pasionați și talentați care sunt încrezători în forțele proprii și doresc să crească într-o companie de succes. Sunt căutați studenți sau absolvenți dornici să se afirme ca Java Script Developer, Java Developer, Tester, Programator.net.

Așa că, dacă vrei să înveți lucruri noi și îți place să dezvolți aplicații software sau dacă ești pur și simplu interesat să lucrezi alături de profesioniști în domeniu, eXpert One Research îți oferă această oportunitate.

Pentru a cunoaște echipa noastră, pentru a afla totul despre cultura organizațională, posibilitățile de dezvoltare profesională și oportunitățile de carieră, înscrie-te la Open Doors eXpert One Research completând formularul AICI.

Te așteptăm pe data de 25 iunie de la ora 10:45!

Detalii privind adresa și agenda veți primi pe mail și telefonic, după înregistrare.