ITCamp 2013 (http://itcamp.ro) s-a desfasurat în perioada 22-24 mai la Cluj Napoca, fiind o conferința premium de IT, pentru programatori și administratori de sistem. ITCamp se află la a 3-a ediție anuală, cu o creștere semnificativă de la 200 de participanți în 2011 la 400 de participanți în 2013.

IT Camp s-a impus ca o conferință pentru comunitate, fiind organizată de două comunități adresate specialiștilor IT (ITSpark respectiv Codecamp).  Printre obiectivele principale ale conferinței se numara:

1.       Specialiștii IT din România să fie la curent cu trend-urile industriei.

2.       România să fie vizibilă printr-o conferință internațională.

Conferinta a avut aproape 400 de participanți, toți din România, si  26 de speakeri, din care 8 din afară: SUA, Marea Britanie, Italia, Ungaria, Bulgaria, Polonia. Peste 20 de sponsori au făcut posibil acest eveniment, majoritatea companii din Cluj Napoca, dar și jucători globali. Majoritatea participanților (85%) au avut bilet achitat de firma la care lucrează, restul l-au cumpărat individual. Peste 55% din participanți au nivel ridicat de senioriate: sunt Senior, sau Team Lead, sau Project Manager – la firmele unde lucrează.

Daca sunteti interesati de imagini din timpul conferintei sau de impresii si interviuri, accesati:  https://www.facebook.com/ITCamp.ro sau  http://itcamp.ro/news.cshtml.