CodeCamp și ITSpark organizează cea de a treia ediție a Conferintei IT Camp în perioada 23-24 mai 2013 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința vizează profesioniștii implicați în implementări ale tehnologiilor Microsoft și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

Ca și în anii precedenți, organizatorii au pregătit două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT și arhiecții pot beneficia de 30 de sesiuni tehnice si un open-panel, prezentate de 26 de speakeri locali și internaționali. Între aceștia, patru experți cu titul de Microsoft Regional Director (Richard Campbell, RD si MVP, creatorul unei varietăți de programe multimedia, dintre care amintim .NET Rocks!, RunAs Radio și The Tablet Show; Tim Huckaby, RD și MVP, numit de către presa de specialitate un “pionier al revoluţiei Smart Client”; Martin Kulov, RD și MVP; Ciprian Jichici, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și 13 alți experți cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri internaționali (Raffaele Rialdi, Developer Security MVP; Andy Cross, Windows Azure MVP; Tobiasz Koprowski, SQL Server MVP etc.).

Conferința acoperă teme de interes general precum Hyper-V, Office 365 și Private & Public Cloud pentru profesioniștii IT, Windows Azure și platforme si tipuri de cloud, WinRT, HTML 5 pentru dezvoltatori, iar pentru arhitecți Intelligent Evolution, Agile Metrics, și multe altele.  Conținutul va fi organizat pe trei track-uri paralele (pentru arhitecți, dezvoltatori și profesioniști IT), adresând probleme și nevoi specifice fiecărei audiențe.

Până pe data de 21 aprilie 2013, taxa de participare “Early Bird” la conferință este de 375 lei şi include accesul la toate sesiunile din cadrul conferinței, precum și toate costurile legate de participare. După data de 21 aprilie 2013, taxa de participare va fi de 500 lei. Pe parcursul întregului eveniment se vor organiza concursuri cu premii surpriză, iar după eveniment participanții vor avea acces exclusiv la înregistrările video ale tuturor prezentărilor, în cazul în care nu au reușit să ajungă la toate sesiunile de interes.

În acest an, în zilele premergătoare conferinței IT Camp, se organizeză o serie de trei workshop-uri și seminarii, cu durata de o zi sau de două zile. Subiectele abordate în cadrul acestor workshop-uri și seminarii vor fi de nivel avansat, și vor oferi participanților șansa de a pune în practică cele învățate, beneficiind de asistența trainerilor. Taxa de participare la aceste workshop-uri nu este inclusă în prețul confreinței.

Prima ediție a conferinței IT Camp a avut 21 de sesiuni tehnice și s-a desfășurat pe două track-uri paralele (Dev și ITPro), înregistrând puțin peste 200 de participanți. Conținutul a fost prezentat de speakeri locali și internationali, printre care Paula Januszkiewicz și Stephen Forte. IT Camp 2012 a făcut trecerea la formatul curent de 3 track-uri (Private & Public Cloud, Development & Mobile și Arhitecture & Best Practices). Cei aproximativ 300 de participanți au asistat la prezentările unor speakeri de renume, cum ar fi Tim Huckaby, Lino Tadros și Martin Kulov.

Pentru mai multe informații legate de agendă, locație, înregistrare și workshop-uri, vă rugăm să accesați www. itcamp .ro.