KOYOS.ro se numără printre primii retaileri online ce vor avea disponibil noul model iPhone 5s produs de Apple, la scurt timp de la lansarea oficială în Statele Unite ale Americii. iPhone 5s va avea un preţ de vânzare de 4.199 lei.

Noul smartphone a fost lansat pe 11 septembrie, alături de versiunea mai accesibilă 5c. Noile iPhone-uri s-au vândut, în primul weekend de la lansare, în nouă milioane de exemplare, stabilind un nou record şi demonstrând, încă o dată, cererea extrem de mare pentru aceste gadget-uri.

Dana Iorga, director general Koyos.ro: “Ştim cât de important este să oferim clienţilor noştri cele mai noi tehnologii şi cât de râvnit este, în fiecare an, noul model iPhone. Tocmai de aceea, continuăm tradiţia şi, la fel ca în anii anteriori, Koyos.ro se numără printre primii retaileri online ce au noul iPhone 5s în stoc, disponibil la cel mai bun preţ de pe piaţă”.

iPhone 5s redefineşte cea mai bună experienţă smartphone cu o gamă nouă de funcţii şi caracteristici într-un singur corp elegant, subţire şi uşor. Alături de noul procesor Apple A7 pe 64 de biţi, compania introduce noi tehnologii precum Touch ID care sunt menite să îmbunătăţească securitatea telefonului şi să uşureze deblocarea printr-o simplă atingere a butonului Home. În plus, noul model beneficiază de o cameră foto de 8 megapixeli, cu pixeli cu 15% mai mari şi cu obiectiv mai luminos, f/2.2, ce beneficiază de un bliţ True Tone.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi pagina dedicată de pe Koyos.ro.