KOYOS.ro a adus în magazin noua tabletă Lenovo Yoga, disponibilă, acum, şi pentru a fi testată în showroom-ul KOYOS din str. Bilciureşti nr 20-22, sector 1. Cea mai nouă tabletă Lenovo este disponibilă în stocul Koyos.ro, în două variante de 8” și de 10” , la prețuri speciale și cu livrare gratuită în toată luna Decembrie.

Lenovo Yoga are un design inovator, ce include un suport (kickstand) bazat pe cilindrul bateriei, ce permite multiple moduri de utilizare. Dispune de o baterie ce aduce o autonomie maximă de 18 ore de utilizare, un ecran HD IPS şi un sunet excepţional, plus două camere foto integrate.

Yoga Tablet poate fi testată în showroom-ul KOYOS.ro în perioada 11-18 decembrie. Aceasta va putea fi cumpărată la preț promoțional împreună cu un cadou special: o cartelă de internet de 500 MB. Detalii despre oferta Yoga sunt disponibile pe http://www.koyos.ro/lenovo_yoga.

Totodată, în Săptămâna Yoga, KOYOS.ro vine în întâmpinarea clienţilor săi şi cu noi oferte la echipamentele aceluiaşi producător. Astfel,  veți regăsi în promoție o gamă largă de notebook-uri Lenovo, cele mai noi lansate fiind ultrabook-urile Lenovo Ideapad Yoga 2 ce se remarcă prin faptul că sunt foarte subțiri, ușoare, convertibile și au o autonomie mare.