Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, cu sediul în Atena, Grecia, a anunțat astăzi că și-a început activitatea în Spania, reflectand astfel viziunea societății de a participa ca jucător internațional cheie în procesul de modernizare a economiilor mediteraneene.  Evenimentul de inaugurare a avut loc pe 27 septembrie la Reședința Ambasadorului Greciei din Madrid.

Subsidiara din Spania a Intrarom Telecom este situată la Madrid unde nevoile clienților sunt asigurate prin asistența personalului specializat la nivel local implicat in procesul de transformare digitală și 5G. Compania locală se concentrează pe promovarea întregului portofoliu Intracom Telecom Group ce include domenii precum Acces & Transmisie Wireless, Software Telcom și soluții de IoT Enabling și oferte Smart City.

Am început să extindem valorile și întreg potențialul companiei în sudul Europei și în America Latină. Am devenit un punct de referință în domeniul accesului in bandă ultra-largă din trei motive: calitate înaltă și produse și tehnologii proprii, o echipă de oameni formată din profesioniști cu înaltă calificare, și un sprijin local excelent care ne permite să ne îmbunătățim relațiile cu clienții.” a declarat Ercole Rovida, Vice Președinte Vânzări Iberia, Italia și LATAM. “Sunt convins că suntem pe drumul cel bun în Spania. Intracom Telecom este pregătita să adauge valoare, să fie flexibila și să își asculte clienții”. ”Ne adresăm Spaniei fiind o piață strategică de prioritate ridicata, și suntem aici să lucrăm cu un deosebit grad de implicare cu clienții și cu partenerii noștri pentru ca aceștia să își atingă obiectivele de afaceri”, a adăugat.

Este de remarcat că, recent, Intracom Telecom a semnat un contract strategic cu Asociația Națională a Operatorilor Locali de Telecomunicații (AOTEC) din Spania care reprezintă interesele industriei.