Intracom Telecom, vendor global de sisteme de telecomunicatii, a anuntat recent atribuirea premiului « Cel mai bun partener SEE» pentru regiunea Europei de Sud-Est la « Conferinta Genesys G-Force Customer and Partner» ce a avut loc in Barcelona, Spain.

Acest premiu pe care Intracom Telecom il primeste de la Genesys de cativa ani la rand reflecta colaborarea de succes pe termen lung si potentialul de crestere reciproca a celor doi parteneri – incluzand subsidiarele Intracom Telecom – cele două companii fiind angajate in furnizarea de soluţii de Customer Care de ultima generatie in regiunea Europei de Sud-Est. Pe parcursul ultimilor 15 ani, Intracom Telecom si Genesys au implementat cu succes numeroase proiecte de Contact Center de mari dimensiuni pentru mari operatori telecom, dar si pentru organizatii de mari dimensiuni din sectorul Enterprise din regiunea Europei de Sud-Est continuand astfel sa extinda lista povestilor de succes.

“Intracom Telecom continua sa asigure asistenta tehnica si complementaritate solutiilor din portofoliul Genesys Contact Center ce se adreseaza nevoilor de business reale din piata. Ii dorim partenerului nostru sa-si extinda in continuare acest impresionant portofoliu de clienti. » a spus dl. Apostolos Kemos, Director de Vanzari- Genesys.

« Echipele implicate din Intracom Telecom si Intrarom sunt mandre de aceasta noua recunoastere si apreciere din partea Genesys. In toti acesti ani am dorit sa oferim clientilor nostri din Romania valoare adaugata si o rentabilitate tangibila a investitiilor prin proiectarea, livrarea si asistenta tehnica a solutiilor de Customer Care. Acest parteneriat de lunga durata este rezultatul angajarii noastre totale in a ajuta clientii nostri sa poata implementa rapid solutii de customer center de mare amplitudine, imbunatatind experienta utilizatorului final. » a spus Kostas Fiakas, Telco & LE Sales Director la Intrarom.