INTRAROM, principala subsidiara a Intracom Telecom Grecia, anunta premierea sa de catre Genesys Lab cu distinctia “Best SEE Partner 2012” pentru regiunea de Europa de SE, premiu acordat in cadrul evenimentului “Genesys G-Force at the 2013” organizat la Vienna, Austria, in iunie 2013.

Mai mult de 16 ani, Intracom Telecom si Genesys au reusit sa devina un furnizor major de tehnologii de Contact Center si Solutii catre un numar semnificativ de operatori telecom si organizatii mari din Europa de SE. Rezultatul al acestei cooperari a culminat in 2012 cu semnarea unor contracte cu clienti importanti din peisajul economic romanesc.

“Intracom Telecom completeaza solutiile Genesys aducand  in plus o semnificativa valoare adaugata in portofoliul comun de solutii promovat impreuna in zona Europa de SE. Aceasta distinctie este o recunoastere a excelentei cooperari dezvoltata intre cele doua companii si o recompensa a deplinului angajament al Intracom Telecom pentru a servi clientii sai”, a spus Dl. Apostolos Kemos, Sales Director la GENESYS.

“Acest an a reprezentat pentru noi rezultatul performantei deosebite a companiei in a furniza solutii de Customer Care complexe catre clienti noi. Castigarea de noi clienti presupune un angajament continuu catre inovatie si excelenta in business, valori catre care am ramas loiali in toti acesti ani alaturi de partenerul nostru, Genesys”, a spus D-na Magda Mischie – Director Comunicare la INTRAROM.