Te întrebi de ce în Octombrie?

EESTEC LC Bucharest păstrează tradiţia şi organizează toamna aceasta eeStec Olypmics 6!

Concursul aflat la cea de-a şasea ediţie, se desfăşoară pe o durată de 24 de ore, timp în care echipele compuse din 3 studenţi îşi vor demonstra abilităţile de programare algoritmică şi dezvoltare software, realizând o aplicaţie pe o tematică dată.

Organizaţie studenţească prezentă în peste 52 de universităţi din Europa, EESTEC are ca viziune să ajute studenţii în construirea viitorului.

De aceea, în cadrul evenimentului, aceştia vor avea ocazia să îşi dezvolte abilităţile de programare şi să întâlnească reprezentanţi ai marilor companii din domeniu ce se numără printre partenerii EESTEC.

Maratonul de 24 de ore va avea loc între 30-31 Octombrie, în holul AN al Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti. Rezolvarea subiectelor necesită noţiuni de programare în limbaje de programare compilate.

De asemenea, în paralel cu eeStec Olympics avem două competiții speciale, prima este susținută de partenerii noștri QUALITANCE (Rapid Prototyping), la care premiul cel mare este de 450 de euro iar a doua este susținută de Grupul Enevo (Security) și aduce premii în valoare de 900 de euro!

eeStec Olympics 6 promovează spiritul competitiv şi aduce premii de mii de euro, o tema captivantă, noţiuni de programare şi un spaţiu de relaxare şi jocuri.

Tot ce vă trebuie este entuziasmul şi dorinţa de a realiza cea mai interesantă aplicaţie!

Înscrierile se fac pe site-ul http://goo.gl/zyn9ZLpână la dată de 23 Octombrie 2015.

Nu se percep taxe de participare!

Ţi-am trezit interesul?  unci vino împreună cu doi prieteni pentru a câştiga!