Ești pasionat de IT&C?

Îți dorești să începi anul universitar cu un workshop?

Ai vrea să afli mai multe despre securitatea cibernetică?

Dacă răspunsul este da, EESTEC LC Bucharest îți oferă soluția: do IT safer!

Electrical Engineering STudents’ European assoCiation (EESTEC) este o organizație studențească prezentă în peste 52 de universități din Europa, comitetul local din București desfășurându-și activitatea în cadrul Universității Politehnica. Scopul acestui ONG este de a crea o legătură între studenți, mediul academic și cel de business, ajutând astfel la valorificarea potențialului viitorilor ingineri.

Unul dintre evenimentele propuse de EESTEC București pentru această toamnă este do IT safer și are următoarea structură:

  • Conferință: 5-6 Noiembrie
  • Workshop: 9-13 Noiembrie

În cadrul Conferinței, speakerii de la companiile partenere vor aborda teme precum Network Security, Malware, Forensics și Cyber Security in the Digital Age, aceștia fiind experți în domeniu. Intrarea va fi liberă iar toți cei interesați sunt încurajați să nu rateze șansa de a afla care sunt noutățile in domeniul securității datelor. Mai mult decât atât, cunoștințele acumulate la Conferință vor fi utile in cazul participării la sesiunile practice.

Workshop-ul va oferi studenților șansa de a acumula cunoștințe practice despre conceptul de malware, dar și oportunitatea de a învăța alături de studenți străini. Acesta va fi susținut de Bitdefender și se va desfășura în limba engleză.

Dacă te-am convins, aplică și tu la workshop până la data de 3 noiembrie pe http://goo.gl/naELvd.

Ne vor fi alături: Bitdefender (Parteneri Principali), Ernst & Young (Parteneri), CISCO și Infinit Solutions (Parteneri Academici) – pe care vei avea ocazia să îi întâlnești la Conferință – dar și Partenerii Anuali: IBM, ING și Tymbark!

Mai multe informații găsești pe website: http://goo.gl/naELvdsi Facebook: https://www.facebook.com/EESTEC.Bucuresti.