Sâmbătă 14 iunie, HTC România participă la campania de responsabilitate socială care încurajează mişcarea şi o viaţă activă, organizată de DolceSport în parteneriat cu  Smart Atletic și GetFit cu sprijinul primăriei Sector 4 în Bucureşti, în Parcul Lumea Copiilor.

“Mişcarea face bine – Cea mai mare oră de sport” un eveniment lansat în 2011, încurajează practicarea mișcării şi a unui stil de viaţă sănătos. Evenimentul va avea o zonă specială destinată antrenamentelor, demonstrațiilor și concursurilor, printre care şi un mini-teren de fotbal amenajat de HTC  România. Vizitatorii vor avea ocazia să își testeze precizia loviturilor la poartă pe un teren dedicat şi să câştige zeci de premii speciale.

HTC România, partener ”Mişcarea face bine – Cea mai mare oră de sport”, va amenaja şi un cort în care vizitatorii vor putea testa vârful de gamă, HTC One (M8) şi HTC One mini 2.

Întrucât HTC România susţine un stil de viaţă sănătos, vă prezentăm o listă scurtă cu aplicaţii Android din domeniul sănătate și monitorizare a efortului fizic, aplicații care pot fi descărcate cu ajutorul telefonului HTC One (M8) şi HTC One mini 2, şi nu numai: FitBit (urmăreşte activitatea zilnică, consumul de calorii, dieta sau somnul), EndoMondo Sports Tracker (te ajută să faci sport în aer liber, strânge o comunitate sportivă bazată pe urmărirea GPS gratuită a traseelor unde se face sport), Instant Heart Rate Pro (monitorizează cât ţesut adipos arzi, arată indicatorii ritmului cardiac, face o electrocardiogramă în timp real şi arată istoricul ritmului cardiac), RunTastic (utilizează GPS-ul pentru a cartografia activităţile de fitness, afişează traseul pe hartă în format 3D) şi SpecTrek (joc care te face să te mişti în lumea reală la vânătoarea de fantome cu ajutorul camerei foto şi a GPS-ului).