Organizațiile cheltuiesc sume importante pentru securitate și cred că sunt protejate în mod corespunzător, dar scurgerile de informații continuă să afecteze consumatorii, companiile și organizațiile guvernamentale – numărul incidentelor a crescut cu 62 de procente în 2013. Suprasolicitate și lipsite de personal, echipele de securitate încearcă să combine produse de securitate ce nu au fost concepute pentru a funcționa împreună. Acest lucru face organizațiile să fie mai vulnerabile la scurgerile de informații și crește în același timp complexitatea operațională.

Symantec Data Loss Prevention 12.5 aduce caracteristici ce vă oferă un control mai bun al datelor confidențiale și simplifică administrarea politicilor de securitate inclusiv:

– Permițându-le proprietarilor de date să ia măsuri directe la încălcarea politicilor prin intermediul unui portal on-line.

– Oferindu-vă mai mult control asupra datelor utilizate pe endpoint-uri prin intemediul suportului pentru platforme noi precum Mac OS X și Windows 8.1

– Simplificând implementarea și administrarea sistemului de prevenire a pierderii datelor cu cerinţe de sistem reduse.

9 motive pentru a actualiza soluția

1. NOUTATE! Self-Service Remediation Portal permite proprietarilor de date să vizualizeze și să remedieze încălcările politicilor de securitate direct dintr-un portal online inuitiv și să optimizeze procesul de remediere al incidentelor.

2. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Agentul Endpoint descoperă date stocate pe sisteme cu Mac OS X, descoperă, monitorizează și protejează desktop-uri virtuale și aplicații găzduite de Citrix XenApp 6.5, VMware View și Microsoft Huper-V și monitorizează date transferate prin intermediul protocolului Microsoft Remote Desktop (RDP).

3. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Administrarea agenților Endpoint oferă raportare îmbunătățită a stării agentului și implementare flexibilă a diferitelor configurații de grup pentru agenți dintr-un singur server endpoint.

4. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Endpoint Communications permite mai multor agenți endpoint să se conecteze la un server endpoint ceea ce îmbunătățește scalabilitatea sistemului și reduce numărul de servere necesare.

5. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Endpoint Indexed Document Matching evaluează documente pentru potrivirea conținutului pe sisteme endpoint în timp real și oferă control mai mare asupra datelor atunci când utilizatorii nu sunt conectați în rețea.

6. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Exact Data Matching detectează cu mai multă acuratețe datele structurate (baze de date, foi de calcul) ce conțin fraze complexe multi-cuvânt precum și fraze în limba Chineză, Japoneză și Koreană reducând astfel numărul de incidente de tip fals pozitiv.

7. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Mobile Email Monitor detectează email-uri confidențiale descărcate de utilizatori pe dispozitive Android și iOS prin intermediul protocolului Micrososft Exchange ActiveSync și oferă vizibilitate îmbunătățită pentru politici BYOD.

8. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Network Monitor detectează datele confidențiale trimise prin noua versiune Internet Protocol, IPv6.

9. NOUTATE! Single Server Installation vă permite să implementați platforma Enforce, serverele de detecție și baza de date Oracle pe un singur server fizic pentru sucursale sau organizații de mici dimensiuni și reduce costurile hardware și de mentenanță.