HTC, lider global în inovaţie mobilă şi design, lansează primul model din ambiţiosul portofoliu mid-range din 2014. HTC Desire™ 816 rafinează elementele din ADN-ul designului recunoscut la nivel internaţional al vârfului de gamă HTC One®, cu o paletă de culori moderne, vibrante, şi o calitate a materialelor ce oferă familiaritate gamei HTC Desire şi un bun-gust distinctiv. Demonstrând interesul obsesiv al HTC pentru un design incredibil, atât la interior, cât şi la exterior, HTC Desire 816 împachetează un set de funcţii avansate, ce îl face unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri lansate vreodată de HTC.

Peter Chou, CEO al HTC: “HTC Desire 816 marchează începutul unei ere noi şi captivante pentru segmentul de mijloc. De o frumuseţe incomparabilă și cu o tehnologie şi software pe măsură, HTC Desire 816 supune provocării toate aşteptările pe care le au utilizatorii de la smartphone-urile accesibile. Aduce o alternativă veritabilă la produsele din categoria sa prin designul uimitor şi performanţa de top, la un preţ incredibil de accesibil.”

Design excelent, performanţe ridicate

Prima ediţie a noii familii HTC Desire vine echipată cu difuzoarele stereo frontale reprezentative ale HTC şi cu HTC BoomSound™ pentru o calitate audio incredibilă, în timp ce HTC BlinkFeed™ îi ţine pe utilizatori la curent cu cele mai noi informaţii şi actualizări din platformele sociale, pe ecranul spaţios de 5,5 inci. Două camere puternice transformă HTC Desire 816 în telfonul ideal pentru iubitorii de fotografie. Camera principală de 13 MP se completează cu HTC Zoe™ şi cu funcția Video Highlights, iar împreună cu camera frontală de 5 MP, terminalul este perfect atât pentru capturarea de autoportrete perfecte (selfies), cât şi pentru peisaje uluitoare la o calitate nemaipomenită.

Cu un procesor quad-core la 1,6 GHz şi 4G LTE, noul model HTC Desire oferă viteză de clasă mondială şi este complet echipat pentru a ţine pasul cu cele mai active stiluri de viaţă, indiferent dacă e vorba de navigare pe internet, jocuri sau trecere între aplicaţii multiple.