HTC, unul dintre creatorii globali de smartphone-uri, lanseaza astăzi seria de telefoane HTC One. Aceasta reprezintă cea mai evoluată experienţă mobilă oferind un nou standard de design premium, o cameră foto nouă şi o experienţă audio autentică.

Peter Chou, CEO HTC Corporation: “Cele mai bune momente din viaţă sunt capturate într-o fotografie sau reamintite cu ajutorul
unui cântec, de aceea, scopul seriei HTC One este de a îmbunătăţi aceste experienţe emoţionante cu o cameră deosebită şi o experienţă audio autentică. Ne axăm pe crearea unei camere foto şi a unei experienţe audio pe care utilizatorii o vor îndrăgi și o vor folosi adesea. Suntem de părere că seria HTC One oferă toate aceste lucruri într-o manieră nemaiîntâlnită până acum la un telefon. ”

Cu experienţa premium oferită de HTC, seria HTC One integrează Android 4.0 (ICS) cu HTC Sense™ 4 – noua versiune a  experienţei de utilizare marca HTC prin intermediul HTC ImageSense™, cât și o nouă suită de funcţii pentru camera foto şi soluții de imagine care diferenţiază HTC One de alte telefoane. De asemenea, HTC Sense 4 include mai multe îmbunătăţiri ale calităţii audio,  simplificând astfel modul în care utilizatorii ascultă muzică pe telefon.

Bineînțeles, utilizatorii nu se limitează în a asculta doar muzica stocată pe telefon, ci apelează la serviciile de stream muzical sau la radio online. Astfel, HTC One permite personalizarea noului HTC Music Hub prin serviciile și aplicațiile de muzică preferate, de exemplu tehnologia Soundhound, creând astfel un centru unic din care se accesează toată muzica.

HTC One permite utilizatorului să aibă întotdeauna la îndemână muzica preferată, inclusiv în mașină. Prin HTC One, muzica stocată pe telefon își găsește mult mai ușor drumul către sistemul audio al mașinii, prin intermediul HTC Car Stereo Clip*. De asemenea, acesta permite conectarea cu muzica ta preferată prin intermediul a peste 50.000 de posturi de radio online din toată lumea sau poți reda muzica de pe orice serviciu sau aplicație prin telefon și apoi prin difuzoarele autoturismului. Toate acestea fac din HTC One centrul universului muzical al fiecărui utilizator, indiferent de locul în care se află, iar experiența este potențată de Beats br Dr. Dre Audio și HTC Car.

 

HTC One X

Telefonul HTC One X prezintă o carcasă unibody realizată cu măiestrie din policarbonat, astfel încât beneficiază de robustețea metalului, dar este extrem de ușor. Printr-o construcție simplă, carcasa unibody combină un finisaj unic lucios cu negrul mat. HTC One este extrem de rapid datorită NVIDIA Tegra 3 Mobile Processor, capabil să redea elemente complexe de grafică, sa ruleze mai rapid aplicațiile și să asigure o autonomie superioară. Telefonul include un procesor quad-core Super 4-PLUS-1 de 1,5 GHz, dotat cu un al cincilea miez Battery Saver Core și un GPU de înaltă performanță 12-Core NVIDIA. HTC One X  vine cu un ecran de 4,7 inch și rezoluție HD 720p construit din Corning Gorilla Glass. HTC One X va fi disponibil pentru piețele 4G LTE și cu procesor LTE dual-core Qualcomm Snapdragon S4 de până la 1,5 GHz.

HTC One S

HTC One S  este destinat utilizatorilor care își doresc un smartphone de top într-un format mai compact. Acesta este propulsat de un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 de 1,5 GHz. De asemenea, include un ecran de 4,3 inch, protejat de Corning Gorilla Glass. HTC One S pune în valoare carcasa unibody de metal printr-o siluetă de numai 7,9 mm, cea mai subțire dintre toate modelele HTC lansate până acum. HTC One S va fi disponibil în două versiuni de finisaj care duc mai departe ștafeta inovației mobile. Prima este finisarea neagră ultra-mată Ceramic Metal, obținută printr-un procedeu de oxidare microarc, folosit până acum în producția sateliților. Acesta transformă suprafața carcasei unibody într-o structură cristalină, de patru ori mai rezistentă decât aluminiumul anodizat, ceea ce îi permite telefonului HTC One S să își păstreze aspectul deosebit de-a lungul timpului. Cea de-a doua variantă de finisaj disponibilă pentru One S duce anodizarea la un nou nivel, printr-un procedeu brevetat, care creează un gradient de la deschis la închis, oferind astfel o notă distinctă și sofisticată carcasei.

HTC One V

Urmând designul clasic și premiat al modelului HTC Legend, HTC One V oferă tuturor utilizatorilor un telefon cu design premium, livrând astfel o experiență de top care include sunet autentic și o cameră foto desăvârșită. Telefonul vine cu carcasă unibody simplă, atât de cunoscută, din aluminiu, emanând calitate și măiestrie în construcție.

 

Disponibilitate 

Seria HTC One va fi livrată începând cu luna aprilie, urmând să fie disponibilă la nivel global din aprilie 2012, prin peste 165 de operatori și distribuitori din întreaga lume. Mai multe informații despre HTC One, inclusiv despre posibilitatea de pre-înregistrare pentru viitoarele update-uri, sunt disponibile la www.htc.com.

HTC One X – va fi disponibil în România prin Vodafone

HTC One S – va fi disponibil în România prin Orange, Vodafone și Cosmote

HTC One V – va fi disponibil în România prin Vodafone.