Parte din Sony Corporation, Sony Mobile Communications va prezenta operatorilor şi consumatorilor strategia divertismentului inteconectat – cu ocazia primei sale apariţii la Mobile World Congress, cel mai important eveniment dedicat industriei de telecomunicaţii.

Participanţii la târg vor putea experiementa modul în care Sony permite conectarea tuturor aplicaţiilor şi serviciilor de  divertisment la smartphone-uri, televizoare, laptopuri sau tablete, în standul dedicat din Hala 6, cabina 6E01.

Bert Nordberg, Preşedinte & CEO al Sony Mobile Communications a declarat:

“Ca parte din grupul Sony, ne aflăm pe o poziţie puternică de a oferi mai repede experienţa divertismentului interconectat pe pieţele internaţionale şi către consumatorii de peste tot din lume. Doar Sony poate să aducă la un loc electronice, servicii în reţea, conţinut şi dispozitive conectate, iar smartphone-urile Xperia sunt un element cheie al divertismentului în această lume”.

În cadrul evenimentului, Sony Mobile Communications va prezenta seria Xperia NXT™ – noua generaţie de smartphone-uri de la  Sony, printre care şi vârful de gamă Xperia S şi noile lansări Xperia P şi Xperia U. Aceste modele noi combină un design unic şi tehnologii dedicate divertismentului cu performanţele superioare ale unor smartphone-uri Sony. Seria Xperia NXT oferă acces la Sony Entertainment Network*. Utilizatorii au acum la dispoziţie conţinut de calitate şi un ecosistem de servicii cu posibilităţi nelimitate de divertisment, pe o multitudine de dispozitive.