Cel mai popular program antivirus la nivel global trece la următorul nivel odată cu lansarea noii versiuni gratuite avast! 7. Noua versiune işi propune nici mai mult, nici mai puţin, decât să ofere utilizatorilor unelte profesionale pe care oricine să le poate folosi cu uşurinţă. Iar aceste lucruri vin la pachet cu filozofia care a făcut din avast! Free Antivirus un succes la nivel global: rapiditate cu resurse puţine. In acest moment, în România sunt peste 1 milion de utilizatori care işi protejează calculatoarele cu avast! Antivirus.

Noul avast! 7 oferă foarte rapid utilizatorilor informaţii din “cloud” referitoare la cele mai noi ameninţări. In plus, acum e mai uşor ca oricând să iţi ajuţi de la distanţă prietenii să işi rezolve problemele legate de securitate prin opţiunea Avast Remote Acces.

“Noua versiune avast! 7 Free Antivirus este nava noastră amiral. Asta pentru că generaţie după generaţie, versiunea gratuită vine cu mai multe unelte şi opţiuni profesionale decât versiunile anterioare” – declară Vince Steckler, CEO al AVAST Software. “avast! 7 nu face excepţie de la aceasta regulă, deşi versiunea lansată cu doar un an în urmă întrecuse aşteptările tuturor.”

Multe dintre tehnologiile prezente acum în noul avast! 7 Free Antivirus nu sunt disponibile nici măcar în multe programe antivirus comerciale. Cu ajutorul tehnologiei de tip “cloud”, utilizatorilor le va fi mult mai uşor să diferenţieze ameninţările reale de alertele false. Şi asta datorită actualizărilor care se fac mult mai rapid ca până acum.

Acum utilizatorii avast! 7 au acces gratis, cu un sigur click, şi la soluții de virtualizare, accesibile până acum doar în versiunile premium. Asta înseamnă, spre exemplu, că se poate naviga de pe un browser care să fie izolat total de calculator, păstrând eventualele atacuri departe de acesta.

“avast! 7 Free Antivirus a “furat startul” încă o dată. Şi spun asta pentru că ceea ce oferă în acest moment versiunea noastră gratuită este gata să facă faţă nu doar amenințărilor de azi, ci şi de mâine. Spun asta gândindu-mă că avast! 7 Free Antivirus este deja compatibil si foloseşte tehnologiile din următoarea versiune a sistemului de operare Windows, aflată momentan in stadiu beta.” – declară Claudiu Chiriţă, reprezentant Easy Media, avast! Gold Reseller.

Citeste mai mult: S-a lansat noua versiune a programului Avast! 7 Free Antivirus