HTC, lider global în design și inovație mobilă, anunță astăzi lansarea a două produse, HTC Desire 601 și HTC Desire 300. Cele doua terminale se vor adăuga familiei HTC de smartphone-uri, permițând utilizatorilor să se bucure de o experiență premium la orice nivel de preț. Cu o nouă înfățișare pentru gama mid-range, HTC Desire 601 aduce cu sine viteze LTE și funcţii inovatoare din familia de referință One, inclusiv HTC ZoeTM cu Video Highlights și HTC BoomSound. Stabilind un nou standard pentru smartphone-urile entry-level, HTC Desire 300 oferă o experiență de navigare puternică, pe un ecran de dimensiuni mari precum și opțiunea HTC BlinkFeedTM.

În plus față de extinderea gamei de smartphone-uri accesibile Desire, HTC oferă utilizatorilor, prin intermediul binecunoscutei game HTC One, posibilitatea de a alege dintr-o serie de terminale performante.

Peter Chou, CEO, HTC Corporation: “De-a lungul ultimilor 17 ani, HTC a provocat industria de telefonie mobilă cu scopul de a dezvolta soluții inovatoare care să schimbe modul în care utilizatorii folosesc telefonul mobil. Acum, nu doar schimbăm felul în care oamenii privesc piața de mid-range și entry-level, dar ridicăm ștacheta și mai sus atunci când vine vorba de telefoanele noastre premium și de capacitățile lor. Ne-am luat angajamentul de a deţine un portofoliu de produse cât mai inovator, iar familia Desire a devenit sinonimă cu calitatea accesibilă. Având unele dintre cele mai avansate funcții, aceste telefoane reprezintă cu adevărat calitatea premium la un nivel de preț accesibil.”

HTC Desire 601: Un smartphone cu adevărat valoros pentru orice utilizator  

Noul HTC Desire 601 vine cu multe dintre opțiunile care au condus la desemnarea lui HTC One drept cel mai bun telefon din lume. HTC BlinkFeed, HTC Zoe cu Video Highlights și HTC BoomSound fac din Desire 601 cel mai avansat smartphone mid-range disponibil pe piață în momentul de față.

Camera de 5 MP captează HTC Zoe, dând viață diferitelor imagini în videoclipuri de 3 secunde. Capacitățile simple de editare ale lui HTC Zoe susțin funcții avansate, precum Sequence Shot, Always Smile și Object Removal, făcând mai ușoară obținerea de rezultate incredibile cu efort minim.

Video Highlights duce experiența camerei la nivelul următor prin crearea unor montaje afișate acum pe ecranul de 4,5″ qHD al HTC Desire. Însoţite de o serie de teme pre-stabilite pentru a imortaliza momentele importante, aceste montaje video de 30 de secunde sunt ușor de creat și pot fi partajate instantaneu.

Streaming ultra rapid, partajare și navigare

HTC Desire 601 combină un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 400, dual-core, 1,4GHz cu o conectivitate LTE pentru a permite streaming de videoclipuri HD și de muzică, fără a compromite calitatea imaginilor. Schimbând modul în care se interacționează cu diverse conținuturi media atunci când utilizatorul este în mişcare, difuzoarele BoomSound împreună cu ecran de mari dimensiuni crează o experiență audio-video completă. Grație noilor difuzoare, sunetul este mai clar, mai puternic și, astfel, se obține o experiența unică oriunde s-ar afla utilizatorul, experiență care până acum era posibilă doar prin intermediul tehnologiilor destinate pentru acasă.

HTC Desire 300: Un smartphone entry-level personalizat și puternic

HTC Desire 300 îmbunătățește experiența de navigare  prin HTC BlinkFeed. Astfel sunt disponibile instantaneu pe ecranul de start, atât un conținut personalizat și actualizat, precum și postările de pe rețelele sociale. Display-ul uimitor, de 4,3”, cu laminare completă, este perfect pentru citirea personalizată a actualizărilor HTC BlinkFeed, pentru vizionarea videoclipurilor, a imaginilor și pentru navigarea pe web, în timp ce Qualcomm® Snapdragon™  cu procesor dual-core de 1 GHz indică faptul că utilizatorul nu va duce niciodată lipsa unui terminal performant