Avansul tehnologic se resimte pe toate planurile, fie că vorbim despre viața personală, fie de ce profesională. Fiecare business este influențat de evoluțiile tehnologice, astfel că este necesară o actualizare a ultimelor tendințe. Domeniul HR-ului nu face excepție de la această situație, acesta stând la baza fiecărui business.

Pentru a pune HR-ul la curent cu tendințele globale în materie de tehnologie specifică, HR Manager organizează HR Tech Expo & Conference, care se adresează pe de o parte managerilor și specialiștilor în resurse umane din toate industriile și, pe de altă parte,managerilor de achiziții, directorilor tehnici și specialiștilor IT.

HR Tech Expo & Conference este locul în care se poate vedea, auzi și înțelege cum va reuși tehnologia să mențină HR-ul mai aproape de business, să eficientizeze procesele și să optimizeze costurile.

Program:

08.00 –09.00 Inregistrarea participantilor & Welcome coffee

09.00 –09.05 Opening speech

Sesiunea 1: Migrarea HR-ului catre SaaS (Software as a Service)

Avansul tehnologic schimba modul de lucru in organizatii, schimba modul in care candidatii si anagajatii isi indeplinesc efectiv sarcinile. In acest context, HR-ul trebuie sa fie daca nu cu un pas inainte, atunci cel putin la acelasi nivel cu ceea ce se intampla in jurul sau. Solutiile de recrutare si Talent Management au trecut deja in Cloud, iar asta inseamna o plaja noua de oportunitati si instrumente de lucru. In aceasta sesiune ne vom raspunde la intrebari precum: Ce beneficii imi pot aduce solutiile de tip SaaS? De ce as alege ca HR sa ma “mut” in Cloud odata cu organizatia mea? Ce inseamna ca resurse financiare migrarea catre un nou mediu de lucru?

09.05 –09.25 Cloud Computing – A Big Deal for HR

Speaker: Cosmin Dodoc – Applications Sales Manager Oracle

09.25-09.45 How can HR lead the new Workplace reality?

Speaker: Marius Georgescu – Cloud Sales Microsoft Romania

09.45-10.05 Productivitate prin tehnologie: clock to payroll, web to payroll & plan to payroll

Speaker: Monica Spiteri este Business Development Director Smartree România; Carmen Sârbu este Product Manager Smartree Romania

10.05 -10.30 Panel, Q&A: Cat de pregatiti sunt HRii sa-si insoteasca organizata in cloud?

10.30 –10.45 Demo 1 – Oracle Talent Management Solution

Speaker: & Monica Costea – HCM Senior Sales Consultant Oracle

10.45 –11.00 Demo 2 – Mobilitate in cloud

Speaker: Marius Georgescu– Cloud Sales Microsoft Romania

11.00 –11.30 Coffee break

Sesiunea 2: Noi tendinte in recrutare: gamification & targetare prin tehnologie

Suntem deja in plina lupta pentru talente, iar profilul Generatiei Y nu face ca lucrurile sa fie mai usoare. Motivatorii clasici nu mai functioneaza asa cum ne-am dori, astfel ca avem novoie de noi instrumente pentru a retine talentele si mai ales pentru a “trezi” acele talente pasive, care poate sunt acolo…undeva…printre milioanele de candidati ce vad anunturile de job-uri. Lupta se muta si in zona candidatilor inactivi, iar conceptul de Gamification ne poate aduce acolo unde sunt ei.

11.30 –12.00 Play Games to Attract and Engage Talent

Speaker: Rory Jeffcock – EMEA RPO Director Pontoon – parte a grupului Adecco

12.00 – 12.30 Selectia de personal – intre abordarea „dat cu banul” si implementarea tehnologiilor care ne aduc „omul potrivit la locul potrivit” (prezentare & Demo)

Speaker: Dr.psih.Doru DIMA – Director National Profiles International

12.30 – 12.40 Q&A

Sesiunea 3: Remote Working I: cum ii tinem aproape pe angajatii aflati „la distanta”

Ne dorim engagement, ne dorim productivitate, ne dorim ca business-ul sa fie profitabil iar angajatii fericiti. Pentru cei din urma, echilibrul dintre viata profesionala si cea personala este astazi una din prioritati, iar aceasta se poate intalni cu interesele angajatorului in zona de remote working. Ce presupune asta din punct de vedere costuri? Ce tehnologii ne pot ajuta sa fim in contact permanent cu angajatii remote? Ce solutii exista pentru ca ei sa aiba acces la datele din sediu? Si cum protejam de fapt aceste date? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom cauta raspuns alaturi de specialistii invitati.

12.40 – 13.10 Instrumente de colaborare: reduceti costurile si imbunatatiti activitatile HR de la procesul de recrutare pana la satisfactia si loializarea angajatilor!

Speaker: Razvan Atimariti – Partner Account Manager at Cisco Systems

13.10 – 13.40 Pontajul online – o solutie eficienta de gestionare a timpului de lucru (presentation & Demo)

Speakeri: Alice Tîrșea – Managing Director UCMS Group Romania & Dan Borcea – Product Manager UCMS Group Romania

13.40 –14.30 Lunch

Sesiunea 4: Remote Working I: cum ii tinem aproape pe angajatii aflati „la distanta”

Este si asa dificil sa mentinem coeziunea si engagementul intr-o echipa prezenta fizic in acelasi loc. Dar cand un angajat este in India, altul in Polonia, doi in Romania si inca unul in UK? Comunicarea dintre ei este de departe elementul cel mai important si trebuie stim ca ne putem baza pe solutii tehnice care sa nu le saboteze productivitatea.

14.30 – 15.00 IBM Smarter Workforce – Energizing Life’s Work

Speaker: Luis P Aguilar Cantarino – Smarter Workforce Sales Leader, IBM Central and Eastern Europe

15.00 – 15.30 Rolul inovatiei in comunicarea echipelor virtuale (prezentare & Demo)

Speaker: Marius Stoica – Specialist Solutii Productivitate Microsoft Romania

15.30- 16.00 Mobilitate si eficienta in managementul timpului – Demo

Speaker: Mihai Gavan – Sales Manager Romanian Software

16.00–16.15 Studiu de caz, HR Schneider Electric

16.15–16.35 Panel sesiuni 2&3: Remote working: cresterea productivitatii fara prezenta fizica la birou; infrastructura optima pentru echipele virtuale

16.35–17.00 Coffee break

Sesiune SPECIALA: HR-ul in labirintul Social Media

Avem onoarea sa il avem ca oaspete pe Aki Kakko – Fondator Joberate Inc., Finlanda – Talent Pipeline Solutions, antreprenor in domeniile Mobile, IT, recrutare, Talent Attraction & Employer Branding

Mediul online si diverse instrumente digitale ne pot pune fata in fata cu un pool de talente activ si covarsitor din punct de vedere al dimensiunii. Pe masura ce accesul la candidatii doriti va fi tot mai facil, efortul de selectie va ajunge la cote greu de gestionat – inseamna timp, inseamna oameni dedicati, inseamna buget…Ce facem cu toate acele date pe care Online-ul ni le poate pune la dispozite? Cum targetam? Cum facem sa fim in acelasi loc cu talente pe care le vrem?

17.00 – 17.30 From big to small data: Active talent databases, predictive analytics and automated online assessment

Speaker: Aki Kakko – Fondator Joberate Inc, Finlanda – Talent Pipeline Solutions, antreprenor in domeniile Mobile, IT, recrutare, Talent Attraction & Employer Branding

17.40-17.45 Q&A

17.45 – Inchiderea evenimentului

 

In completarea sesiunilor de conferinta, in zona expozitionala, furnizorii de solutii au propriile actiuni de promovare:

 Standuri personalizate cu elemente de interactivitate

 Zona de testing

 Reprezentanti de vanzari care sa poata prelua vizitatorii interesanti

 Demo-urile si prezentarile de produs din zona Expo vor fi parte a programului conferintei si vor fi anuntate de moderator in cadrul evenimentului