Editia a saptea “Provision Day” va avea loc pe 3 octombrie 2013 la Willbrook Business&Convention Center si va permite analiza, dezbaterea si testarea principalelor tendinte si tehnologii din securitatea informatiei, stocare, virtualizare si networking.

Dupa 6 ani de periplu prin tara (Sibiu 2012, Tulcea 2011, Neptun 2010, Poiana Brasov 2009, Venus 2008, Geoagiu Bai 2007) “Provision Day” se muta la Bucuresti intr-un format nou ce include sesiuni in plen, spatiu expozitional cu 12 standuri, mese rotunde si cel putin 15 demo-uri pe tehnologii de mare interes. Sustinute de specialisti romani si straini laboratoarele demo permit audientei sa vada cum lucreaza concret solutiile, sa inteleaga mai bine tehnologia si sa identifice raspunsuri la problemele reale din organizatiile pe care le reprezinta.

Participarea la Provision Day este gratuita. Pentru inregistrare completati formularul disponibil pe site-ul evenimentului: www.provisionevents.ro.

Organizarea evenimentului este asigurata cu suportul companiilor: Check Point Software Technologies, Hitachi Data Systems, HP Enterprise Security, McAfee, Brocade, Qualys, Websense, Riverbed, SafeNet, Skybox Security, FireEye pentru care Provision Enterprise Technology Solutions pe care ii reprezinta cu succes in piata romaneasca.

Indiferent daca detii o pozitie IT (Chief Information Office, IT manager, Chief Security Officers, Consultant IT, Systems Administrator) una manageriala sau alta functie care implica responsabilitate in pastrarea si gestiunea datelor, “Provision Day” este locul ideal unde sa afli solutii la provocarile operationale care iti consuma timp si energie în fiecare zi.

Pastreaza agenda libera pentru 3 octombrie 2013 si fii alaturi de Provision si partenerii sai la Willbrook Business& Convention Center. Be Secure. Stay Secure.