Vino la Google I/O Extended 2015 Bucharest să îl cunoști pe Nasser Ahmed, trusted technical adviser și Google Senior Cloud Solutions pentru regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Nasser va fi alături de noi prin transmisie live din San Francisco, de la Google I/O 15, cel mai bine cotat eveniment din lumea developerilor web și Android.  

Prin live stream, vei vedea în premieră cum vor arăta tehnologiile Google în viitor. Evenimentul Google I/O Extended 2015 Bucharest are loc în perioada 28 – 30 mai, la Universitatea Politehnică din București. Dacă vrei să știi mai multe despre tehnologiile și soluțiile Cloud, te invităm în data de 30 mai la cursul gratuit CP100A pentru programatori și ingineri DevOps, susținut de un trainer autorizat Google Cloud Platform.

“Google I/O Extended 2015 Bucharest înseamnă trei zile de inovație la puterea Google. Este locul unde afli inovațiile Google de ultimă oră și trăiești experiențe interactive fără limite, sub umbrela celui mai bine cotat eveniment din lumea developerilor de web și Android. În ultima zi de eveniment poți participa la un curs gratuit CP100A – Introducere în Elemente de Bază pentru Platforma Google Cloud. ” a declarat Ștefan-Adrian Apăteanu, CEO Atlas Networking

Evenimentul Google I/O Extended 2015 Bucharest este o inițiativă Atlas Networking și Google Developer Group Bucharest (GDG Bucharest) care își propune să reunească comunitatea de developeri din București pentru a asista în timp real, împreună cu pasionații de tehnologie Google din întreaga lume, la conferința anuală Google I/O din San Francisco.

În anul 2014, simultan cu Google I/O din S.U.A. care a atras participarea a 6.000 de developeri, au avut loc peste 600 de evenimente Google I/O Extended, în peste 90 de țări de pe 6 continente.

“Prin organizarea Google I/O Extended 2015 Bucharest ne dorim să contribuim la crearea unui ecosistem funcțional, atât pentru specialiștii IT cât și pentru mediul de afaceri.“ – Ștefan-Adrian Apăteanu, CEO Atlas Networking

Google I/O Extended 2015 Bucharest: o extensie a conferinței Google I/O din S.U.A.

Evenimentul se va desfășura în perioada 28 – 30 mai (program 18:00 – 22:30  | 18:00 – 21:30 | 09:30 – 18:00 ) și va fi găzduit de Universitatea Politehnică din București la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Sala EC105.

În cadrul Google I/O Extended 2015 Bucharest, cu ajutorul transmisiei live de la conferința Google I/O din San Francisco, developerii vor vedea în premieră cum vor arăta tehnologiile Google în viitor și cum pot fi utilizate pentru a dezvolta soluții și produse inovatoare.

Pe lângă discursurile de tip keynote, sesiunile de teste și demo-uri, oferite de Google via livestreaming, agenda Google I/O Extended 2015 Bucharest cuprinde și alte activități dedicate developerilor pentru a crea un cadru care să faciliteze interacțiunea, schimbul de idei și dezvoltarea competențelor.

Googler live la Google I/O Extended 2015 Bucharest: Nasser Ahmed, Google Senior Cloud Solutions pentru regiunea EMEA

Invitatul special din prima zi a evenimentului din București este Nasser Ahmed, Google Senior Cloud Solutions pentru regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), un specialist cu o experiență de peste 16 ani ca trusted technical adviser pentru companii care se regăsec în Topul Fortune 500.

Participanții la Google I/O Extended 2015 Bucharest vor avea ocazia să interacționeze cu un Googler, direct de la ei de acasă.

Înainte de startul evenimentului Google I/O din San Francisco, va exista o sesiune Q&A cu Nasser și participanții la Google I/O Extended 2015 Bucharest, care va fi difuzată live prin Hangouts On Air la această adresă.

Este ocazia perfectă pentru orice developer sau pasionat de tehnologie să afle tot ce dorește să știe despre Cloud și alte tehnologii Google. În cadrul echipei Google EMEA, Nasser Ahmed ajută companiile să înțeleagă la nivel practic și operațional tehnologii disruptive precum Cloud ComputingEnterprise Search și Soluții Geospațiale.

Agenda Google I/O Extended 2015 Bucharest include și sesiuni Q&A cu developeri web și Android.

Înscrierile se pot face online prin completarea formularului de înregistrare Google I/O Extended 2015 Bucharest, pe site-ul companiei www.atlasnet.eu.

Numărul de participanți este limitat la 200 de persoane. Mai multe detalii despre Google I/O Extended 2015 Bucharest sunt disponibile pe site-ul Atlas Networking, secțiunea evenimente.

Evenimentul Google I/O Extended 2015 Bucharest continuă în data de 30 mai cu un curs gratuit CP100A – Introducere în Elemente de Bază pentru Platforma Google Cloud.

Cursul CP100A este o inițiativă Atlas Networking și are ca obiectiv introducerea în elementele de bază pentru platforma Google Cloud. Acesta are durata de o zi și este susținut de un trainer autorizat Google Cloud Platform, cu o experiență de web developer de peste 5 ani și numeroase certificări Google.

Specialiști IT care pot participa la cursul gratuit CP100A din 30 mai 2015

– programatori Java / Phython sau ingineri DevOps care doresc să devină experți în construirea și dezvoltarea de aplicații web puternice și scalabile cu ajutorul platformei Google Cloud

– programatori și ingineri DevOps care vor să migreze de la o arhitectură tradițională de tip Legacy, să se inițieze și să se perfecționeze în domeniul tehnologiilor și soluțiilor de tip cloud.

Înscrierea la cursul gratuit CP100A se face online pe site-ul companiei Atlas Networking, prin completarea formularului de înregistrare CP100A Fundamentals of Google Cloud Platform, până în data de 28 mai 2015.

Despre Google I/O și Google I/O Extended

Google I/O este o conferință pentru developeri și pasionații de tehnologie, care se desfășoară timp de două zile, în San Francisco, S.U.A, în fiecare an, începând din 2008. Compania americană prezintă la Google I/O produse noi și inovații de ultimă oră și creează, în același timp, un mediu favorabil, deschis către inovație și experiențe interactive fără limite. Conferința Google I/O din San Francisco este extinsă simultan în toată lumea prin evenimentele Google I/O Extended.

Google I/O Extended este un eveniment care are ca obiectiv să reunească toate comunitățile locale de developeri pentru a asista în timp real la tot ce se întâmplă la Google I/O, în San Francisco. Agenda evenimentului Google I/O Extended cuprinde și activități care facilitează interacțiunea, schimbul de idei și de experiență.