China Electronics Corporation (CEC) lanseaza in Romania Philips Xenium W6500 si Philips Xenium W8510.

In primul rand, Philips Xenium W6500 este smartphone-ul care ofera functii complete pentru business si divertisment, avand incorporat un procesor quad core de 1,2GHz. In plus, W6500 are un buton special de Power-saving, prin care posesorii pot economisi bateria, chiar si in zilele foarte pline.

“Prin lansarea lui W6500 extindem gama de telefoane Xenium existente pe piata locala”, spune Radu Ionescu, Reprezentant Distributie telefoane mobile Philips. “Philips Xenium W6500 ofera utilizatorilor o performanta sporita datorita procesorului quad core de 1,2GHz, la care se adauga sistemul de operare Android 4.2 si ecranul tactil qHD IPS de 4,3″.”

Gratie bateriei Philips Xenium, posesorii smartphone-ului W6500 se pot bucura de pana la 13 ore* durata de convorbire si 10 ore* durata de navigare pe internet, la o singura incarcare.

Utilizatorii lui W6500 pot realiza fotografii si pot sa-si inregistreze cele mai importante momente din viata datorita camerei foto de 8 megapixeli, incorporate, cu blitz. Fotografiile si clipurile video pot fi privite impreuna cu prietenii sau familia pe un Smart TV Philips.

De asemenea, W6500 poate fi folosit si ca telecomanda pentru televizor** pentru a schimba canalele si a face setarile, prin intermediul aplicatiei preincarcate MyRemote. In plus, smartphone-ul permite posesorilor sa asculte melodiile preferate direct pe un Smart TV Philips.

In al doilea rand, Philips Xenium W8510 este echipat cu un procesor quad core de 1,2GHz, smartphone-ul este prevazut cu un sistem de operare Android 4.2, o baterie performanta Xenium si, nu in ultimul rand, un buton de Power – saving, ce asigura un consum redus de energie.

“Philips Xenium W8510 este cea mai buna alegere pentru cei care vor sa aiba mereu la dispozitie un smartphone care sa poata fi utilizat usor si rapid in scopuri de business sau personale”, spune Radu Ionescu, Reprezentant Distributie telefoane mobile Philips. “W8510 permite posesorilor sa fie informati si sa ia cele mai rapide decizii prin intermediul procesorului quad core de 1,2GHz. Totodata, smartphone-ul are un ecran HD de 4,7″ si ruleaza sistemul de operare Android 4.2.”

Philips Xenium W8510 ofera utilizatorilor pana la 18 ore* durata de convorbire si 10 ore * durata de navigare pe internet, la o singura incarcare.

Fie ca este vorba de un site cu un continut bogat de fotografii sau un clip video, ecranul de 4,7″ al lui Philips Xenium W8510 promite o experienta vizuala de neuitat. Gratie camerei foto de 8 megapixeli incorporate, cu blitz, W8510 capteaza toate imaginile, redand cele mai frumoase detalii.

Pentru a vizualiza fotografiile realizate si clipurile video cu familia si prietenii, posesorii nu trebuie decat sa conecteze telefonul W8510 la un Philips Smart TV** prin intermediul aplicatiei preincarcate MyRemote. In plus, posesorii pot transforma acest telefon intr-o telecomanda pentru televizor** si astfel, pot naviga pe mai multe canale si pot regla setarile. Philips W8510 permite, de asemenea, utilizatorilor sa asculte melodiile de pe telefon direct pe televizor.

Ambele au cate un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32GB***. Smartphone-uurile sunt disponibile in magazinele Emag si la alti comercianti de retail specializati.