China Electronics Corporation (CEC) lanseaza in Romania un nou model marca Philips Xenium – W3568. Smartphone-ul este disponibil, incepand de astazi, in magazinele Germanos, Cosmote, eMAG si la alti retaileri specializati.

“Philips Xenium W3568 poate fi cadoul perfect de sarbatori pentru cei care isi doresc un smartphone cu o baterie care dureaza mai mult fata de cele ale majoritatii altor produse din aceeasi categorie”, spune Radu Ionescu Reprezentant Distributie telefoane mobile Philips in Romania. “Fie ca este vorba de navigare pe internet, cumparaturi online, informatii, fotografii sau jocuri, posesorii telefonului vor gasi nenumarate modalitati de a valorifica performantele procesorului dual core de 1,2GHz, ecranului tactil WVGA TFT de 4″ si sistemului de operare Android 4.2.”

Philips Xenium W3568 ofera pana la 13 ore* durata de convorbire si pana la 8 ore* durata de navigare pe internet, la o singura incarcare.

Smartphone-ul are incorporata o camera foto de 3 megapixeli, cu care posesorii pot surprinde cele mai frumoase momente. In plus, utilizatorii pot sincroniza contactele si fotografiile de pe mai multe

dispozitive compatibile Wifi, folosind conectivitatea WLAN si configurandu-si propriul hotspot mobil pe telefon.

Philips Xenium W3568 are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32GB**.