D-Link, expert în soluții profesionale de rețelistică destinate companiilor şi locuinţei digitale, anunță lansarea noului dispozitiv de stocare NAS cu capabilități cloud: DNS-327L Cloud ShareCenter™ pentru SoHo.

DNS-327L este de culoare albă, are un design elegant și facilitează accesul de la distanță la documente sau fișiere multimedia cum ar fi audio, video și fotografii aflate fizic în dispozitivul de stocare din sufrageria dvs. Toate acestea pot fi accesate de la distanță cu ajutorul aplicației mydlink Access NAS pentru dispozitive iOS și cu Android.

Este posibilă și încărcarea acestor fișiere pe ShareCenterTM în orice moment, pentru o stocare în siguranță în cadrul rețelei dvs. de acasă, fără a fi nevoie de un PC sau de un cablu USB. Noul echipament oferă performanțe superioare mulțumită procesorului de 1,2 GHz și are două lăcașuri pentru hard disk-uri SATA de 3,5-inch cu capacitate de până la 6 TB.

Rețea disponibilă

Dispozitivul DNS-327L ShareCenter™ este ideal pentru a stoca fișiere multimedia: muzică, materiale video sau fotografii. De exemplu, fotografiile din vacanță pe care le-ați făcut cu smartphone-ul sau cu tableta pot fi încărcate și se poate face back up pe ShareCenter™ în locuința digitală în orice moment, de oriunde, folosind aplicația noastră. Utilizatorii pot accesa în orice moment documentele importante stocate acasă, de priunde s-ar afla. Cu noul dispozitiv ShareCenter™ se reduce timpul de download, iar media serverul UPnP AV certificat DLNA încorporat face posibil streaming digital de conținut direct pe media playere cum ar fi PlayStation 3, Microsoft Xbox360 sau TV cu capabilitate Internet.

Capacitate de stocare mai mare și performanțe superioare

Ca și versiunea precedentă, DNS-327L are două lăcașuri pentru hard disk-uri care pot găzdui un hard disk de 3,5-inch SATA cu capacitate de 6 TB. Hard disk-urile sunt ușor de introdus, cu ajutorul mecanismului de culisare.

Portul USB 3.0 din spatele echipamentului ShareCenter vă permite să conectați o imprimantă USB sau un dispozitiv de stocare dacă aveți nevoie: în acest mod, este posibil să copiați datele direct pe hard disk-ul intern al DNS-327L, prin simpla apăsare a unui buton. Procesorul de 1,2 GHz și 512 MB RAM oferă performanțe net superioare față de versiunea anterioară. Patru moduri hard disk (RAID 1, RAID 0, Standard, JBOD) pot fi selectate în funcție de necesități – de la RAID 1 pentru protecție maximă a datelor în cazul în care un hard disk cedează, prin automatic file mirroring direct către JBOD, care combină hard disk-urile într-un singur mediu.

Disponibilitate și prețuri

D-Link DNS-327L poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution, Omnilogic și SCOP Computers, la un preţ recomandat de vânzare în retail de 630 RON + TVA.

DNS-327L SoHo ShareCenter™: caracteristici principale

 • Suportă mydlink™ cloud services prin aplicațiile mydlink™ pentru mobil (pentru Apple iOS și dispozitive cu Android) pentru configurarea unui cloud privat și permite accesul la documente și conținut multimedia de pe orice dispozitiv, din orice locație, în orice moment
 • Două lăcașuri accessibile pentru hard disk-uri SATA de  3,5-inch de orice capacitate (până la 3 TB per hard disk)
  • §  Procesor de 1,2 GHz
  • Port Gigabit Ethernet
  • Port USB 3.0 pentru a conecta un dispozitiv extern de stocare sau o imprimantă
  • Media streaming: media server certificat DLNA, muzică și software de procesare a pozelor, iTunes media server, downloader peer-to-peer, add-on-uri gratuite și utilități ce facilitează modarea
  • Opțiuni de back-up: back-up programat de pe PC către DNS-327L (D-Link ShareCenter™ Sync), programat local și back-up la distanță, suport Apple Time Machine
  • Tehnologie RAID 1 pentru protejarea datelor.