Xerox a fost desemnată pentru al patrulea an consecutiv lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor (MPS) în raportul: IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services (MPDS) 2013 Hardcopy Vendor Analysis.

Potrivit raportului, oferta Xerox s-a aflat printre cele mai extinse dintre cele nouă evaluate în total. Compania s-a făcut remarcată nu doar pentru oferta sa extinsă de servicii, dar şi pentru abilitatea sa de a concepe soluţii inovatoare prin care marile companii şi IMM-urile să obţină reduceri de costuri.

“Companiile caută modalităţi de integrare a imprimării şi a fluxurilor de lucru cu documentele în infrastructura IT, ajutând companiile nu doar să imprime la costuri mai mici, ci chiar să tipărească mai puţin”, afirmă Mike Feldman, senior vice president, Xerox Global Document Outsourcing and Managed Print Services. “Experienţa noastră cu mediul de imprimare ne permite să construim strategii de management al conţinutului şi de automatizare a proceselor de business, care simplifică modalităţile de lucru cu documentele”.

Investiţiile Xerox în softuri şi soluţii includ instrumente care furnizează indicatori predictivi şi informaţii, pentru a simplifica procesele de imprimare şi a reduce costurile cu documentele pe viitor. În plus, Xerox ConnectKey le permite utilizatorilor să scaneze şi să încarce documente pe cloud, să trimită documente esenţiale de business direct în procesele de lucru şi să le tipărească în mod sigur şi uşor de pe orice dispozitiv mobil.

Ca lider global pe piaţa serviciilor de imprimare, Xerox lucrează cu companii de toate mărimile, astfel încât angajaţii au mai mult timp pentru activităţile de bază ale business-ului. Berklee College of Music, de exemplu, şi-a redus numărul de imprimante şi copiatoare cu două treimi, economisind peste 300.000 de dolari anual, crescând eficienţa pentru angajaţi şi studenţi.