D-Link, expert în soluții profesionale de rețelistică destinate companiilor şi locuinţei digitale, a numit în funcţia de Business Development Manager pentru IP Surveillance pe Robert Rudolph.

Scopul este acela de a dezvolta în continuare acest segment de piaţă prin adăugarea de noi parteneri şi proiecte. Pe viitor, D-Link intenţionează să ofere partenerilor deja existenţi un nivel crescut de suport pentru proiecte speciale pentru camerele de supraveghere de business, adresându-se şi retailerilor din sectorul traditional analog CCTV. Printre altele, dorim să oferim suport pre-sales on-site, traininguri și webinarii. Robert Rudolph este responsabil pentru atragerea de noi parteneri și proiecte şi gestionarea acestora. Principala sarcină a sa este de a prezenta partenerilor noi oportunități de afaceri bazate pe soluții integrate de supraveghere IP.

Robert Rudolph are vaste cunoştinţe în ceea ce priveşte piaţa emergentă a camerelor de supraveghere, având în vedere experienţa sa anterioară. Suntem siguri că toate acestea ne vor ajuta să creştem gama de soluţii de supraveghere IP pentru  companii”, declară Ognian Dantchev, Country Manager D-Link România şi Bulgaria. “Un număr tot mai mare de companii devine conştient de avantajele supravegherii video IP. În Germania suntem deja lideri de piaţă, aceasta mulţumită camerelor de supraveghere de consumer, şi ne dorim să replicăm acest succes şi în segmentul SMB.”

Robert Rudolph are experienţă în domeniul securităţii şi supravegherii video. Absolvent de sinologie şi expert pentru Asia, a lucrat ca şi key account manager la TKH, un furnizor de sisteme complete de securitate. Înainte de aceasta, a fost responsabil de vânzări şi business development ca şi Sales Account Manager pentru Germania, Austria şi Elveţia în cadrul ACTi, producător global de soluţii IP. Biroul său este în Germania.