Content Speed a finalizat noi proiecte pe zona de e-commerce. “Am fost bucuroși să ducem pe podiumul Galei eCommerce un site ce poartă brandul ContentSpeed. Știam că oferisem clientului nostru un magazin online care depășea cam tot ceea ce se făcuse în domeniu. A contat enorm să vedem că au fost convinși și alții de acest lucru. Iar atunci când un juriu recunoaște acest tip de performanță, este clar că saltul la următorul nivel a fost observat de toată lumea.”Radu Văilceanu, CEO ContentSpeed

Premiul ne-a onorat pentru că am oferit cele mai bune soluții pentru crearea și dezvoltarea acestui magazin online. Cei de la Zorile Store aveau nevoie de un magazin reprezentativ pentru segmentul fashion, accesibil și comod. Ceea ce am produs a devenit noul standard de fashion al ContentSpeed. Și de această dată am dus vânzările la următorul nivel. Am oferit un site dotat cu un sistem de filtrare inteligentă, construit prin integrare și procesare a sistemului intern ERP. Coșul de comenzi a fost construit într-un singur pas, fără a cere crearea unui cont. Decizia a fost bună pentru că a adus o creștere a ratei de conversie cu 30%. Ceea ce am realizat a fost un site foarte mare, bine structurat și seducător. Din primele două săptămâni a avut o rată de conversie de 1,3%, cu o vânzare de 742 de produse care aveau, în medie, o valoare de peste 200 de lei. Toate aceste cifre justifică în mare măsură câștigarea premiului în cadrul Galei eCommerce.

În al doilea rând, tot în luna noiembrie am finalizat cele 12 siteuri la care lucram: hotpointromania.ro, ariston.com.ro, moda-mania.it, shoporganic.ro, indesit.com.ro, shop.piaro.ro – Porsche Interauto, slidedesign.ro, stylo.com.ro Aplicatie B2B Altius, pretfabrica.ro, kindlestore.ro.

Le-am construit folosind cele mai inteligente soluții și întreaga noastră experiență. Iar toate acestea ne permit să garantăm de la început rezultate foarte bune, situate mult peste media pieței. Pentru fiecare proiect în parte am împletit inovația cu experiența. Am reușit să construim în acest fel magazinele online de care clienții noștri aveau nevoie. Nu doar că știm că sunt foarte bine realizate, dar garantăm rezultate in vanzari situate peste media pieței, asumate contractual.

 

Iar apoi, luna noiembrie s-a incheiat cu un test de eficienta pentru platforma ContentSpeed. Campaniile de tip Black Friday organizate de 20 de clienti simultan ne-au dovedit ca experienta isi spune cuvantul. Infograficul vanzarilor obtinute este disponibil la adresa www.contentspeed.ro/blackfriday

Detalii despre cum este construit un astfel de magazin online puteți găsi pe noul nostru site www.contentspeed.ro. Am decis că a venit momentul să dezvăluim mai multe detalii despre cum sunt aduse la viață proiectele ContentSpeed sau despre cum echipa noastră știe să răspundă cerințelor fiecărui client. Evident, nu este tot. Am păstrat câteva ingrediente doar pentru noi. Însă, întregul site în ansamblul său, cât și secțiunea studiilor de caz dezvăluie câte ceva din cele ce se întâmplă în spatele ușilor laboratoarelor ContentSpeed. Acolo unde se pune la cale trecerea vânzărilor la următorul nivel.

Citeste mai mult: 12 magazine online + 1 site livrate de ContentSpeed