HR Enterprise invita publicul managerial romanesc la o conferinta pe tema The Future of Work . The future of Organisations , joi, 19 septembrie 2013, in Bucuresti, la Hotel Novotel.

Keynote speaker-ul acestei conferinte este Dr. Naomi Stanford , expert international in restructurare organizationala, autoarea modelulul Stanford de design organizational, vorbitor TED.

Nota distinctiva a discursului dr. Naomi Stanford se bazeaza pe impletirea experientei practice cu cercetarea si activitatea didactica. Alaturi de prestigiosi practicieni romani, care i se alatura intr-o discutie tip “panel”, ne va expune puncte de vedere moderne privind implicatiile demografice, tehnologice si de mediu intr-o formula noua a muncii.

Conferinta (09:00-13:00) va fi urmata de Networking Lunch (13:00-14:00), de workshopul ” Organisational Design ” (14:00-18:00) si de o sesiune de autografe ale autoarei pe lucrari avand ca tema: “Organisational Design”, “Organisational Development”, “Organisational Culture”.

In zona expozitionala a conferintei si-au anuntat prezenta:

* ITOL – Institute of Training and Occupational Learning

* UCMS Group

* Romanian Software

Parteneri media: PortalHR, BestResource.ro, HR Club

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri va oferim la telefon 021 314 88 00 sau scriindu-ne la cipd@hrenterprise.ro.