Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Economiei, susține prezența a 14 companii românești la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile. Cea de-a XXVIII-a  ediție a evenimentului va avea loc în perioada 2-5 martie, la Barcelona.

Cele 14 companii românești de profil care vor fi prezente în orașul catalan sunt cunoscute publicului larg, dar și companii renumite doar în mediile tehnologice, companii recunoscute la nivel internațional care demonstrează competitivitatea și diversitatea segmentului românesc de IT. Astfel, de la vânzarea de dispozitive mobile până la lucru cu baze de date, oferta prezentată de companiile românești acoperă toate segmentele IT.

Companiile care vor reprezenta România la Barcelona sunt M&M Medianet SRL, Sphinx IT SRL, Infobest România SRL din Timișoara; din Cluj vor participa Arobs Transilvania Sortware SRL, Codespring SRL, Altom Consulting SRL, Fortech SRL, Evozon SRL și Net Brinel S.A; din capitala țării vor lua parte Simartis Telecom SRL și Rinf Outsourcing Solutions SRL. La Barcelona sunt prezente, de asemenea, companiile Visual Fan SRL din Brașov, IT Six Global Services SRL din Craiova și Ropardo SRL din Sibiu.